Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Supertourisme

Kun 1 point skiller nr. 1 og nr. 2 før finalen

Supertourisme 
14/10/18 

Så er det ganske enkelt ikke muligt at få mere spænding for pengene på Padborg Park. Martin Andersen kom først forbi det ternede flag og scorede 25 points. Den førende Ole Petersen kom i mål som nr. 5, og det giver 16. points. Før 2. heat i OK MOBIL 1 DST førte Ole Petersen med 10 points. Før finalen om en halv time er det således kun et enkelt point, der skiller de to, hvor Ole Petersen skal slutte foran Martin Andersen for at holde fast i føringen.
 

Det blev et heat, der bar præg af dramatikken i 1. heat. Rene Rasmussen blev udelukket fra dette heat for at have påkørt Ole Petersen under safety car, og lige inden start blev Kevin Suonsen udelukket fra samme 1. heat for at være ansvarlig for det store massesammenstød.

Noah Watt, Kevin Rossel, Jonas Svensson og Mikkel Bang Johnsen fik helt ødelagt deres biler i sammenstødet og er nu blandt tilskuerne.

Louise Frost startede i pole position. Det var en placering, hun ikke kunne holde. I første omgang var Nicki Petersen i front, men han måtte se sig overhalet af både Casper Røes og Martin Andersen, og kort efter måtte Casper Røes så også overlade 1. pladsen til Martin Andersen.

Martin Andersen kørte en sikker sejr hjem. Lige så sikker var Casper Røes på 2. pladsen. Lasse Poulsen, der har fået sit gennembrud i denne weekend, lå længe på 3. pladsen, men til sidst blev han lige sat på plads af chefen selv. Frederik Nymark kørte sig frem til en 3. plads. Det ændrer ikke ved, at de to unge talenter, Casper Røes og Lasse Poulsen, i denne weekend viser, at de er fremtidens kørere i superklassen.

Ole Petersen lå længe på en 6. plads, men han kæmpede sig til sidst op som 5'er. Mere var der heller ikke i det for ham. Michelle Gatting, der blev hårdt ramt i 1. heat, stillede op og kom i mål som nr. 8.

I finalen starter Martin Andersen fra pole position, mens Ole Petersen er tilbage i tredje startrække. Selv om han fører med et enkelt points, er Martin Andersen nu favorit, men mesterskabet er ikke afgjort endnu. Spændende, spændende.

Tom Pedersen


Læs mere om:
  • Padborg Park
  • 14/10/18 - Padborg Park - Supertourisme
  •