Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Legend Car Cup

Det er Mads-weekend på Padborg Park

Legend Car 
14/10/18 

Han stiller fortsat op under øgenavnet Panik. Vist nok et resultat af, at konkurrenterne tidligere mente, at Mads Pedersen skabte panik i feltet. Men der var absolut ingen panik at spore i hans kørsel i søndagens 1. heat i OK MOBIL 1 LEGEND. Som vinder af lørdagens tidtagning startede Mads Pedersen tilbage som nr. 20, men han skulle ikke bruge ret mange omgange, før han kørte sig helt frem i front i den populære klasse, og det ligner en rigtig Mads-weekend på Padborg Park.
 

I første omgang holdt Rasmus Sørensen sin pole position. Derimod blev Jacob Ommen sendt ud af førerfeltet allerede i første sving. Torben M. Sørensen overtog føringen, og han lignede et godt bud på en vinder. Det samme gjorde det unge talent, Magnus Madsen, da han kørte sig i front efter en flot overhaling.

Men i sidste ende kunne han ikke holde Mads Pedersen bag sig, og den gule bil med nr. 684 kørte en suveræn 1. plads hjem med Magnus Madsen og Torben M. Sørensen efter sig på 2. og 3. pladsen.

Lars Ebbesen kørte sig helt som sædvanligt frem i feltet, men han nåede dog ikke længere end til en 4. plads.

Michael Søvang Christensen, der allerede er sikker på at vinde Legend-mesterskabet 2018, hyggede sig længere tilbage i feltet. Han lå faktisk en overgang sidst, men han sluttede på en 12. plads. Helt uvant for en vinder.

Lars Ebbesen er sikker på 2. pladsen. Mirza Ahmetagic kæmper for at holde fast i sin 3. plads i OK MOBIL 1 LEGEND 2018. Med en 5. plads lagde han lidt mere afstand til udfordrerne.

Med en 6. plads viste Henrik Vejen endnu engang, at han som old boy kan være med blandt de hurtigste.

Tom Pedersen


Læs mere om:
  • Mads Skov Pedersen
  • Padborg Park
  • 14/10/18 - Padborg Park - Legend Car
  •