Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Legend Car Cup

Der gik Panik i tidtagningen i Legend

Legend Car 
13/10/18 

Han står på startlisten i OK MOBIL ! LEGEND som Mads Panik. Og det kan da nok være, at der gik Panik i tidtagningen på Padborg Park. Michael Søvang Christensen og Lars Ebbesen har nærmest haft patent på de hurtigste tider i denne Legend-sæson, men i finale-weekenden i det sønderjyske var det altså Mads Panik - eller rettere Mads Pedersen, der var hurtigst.
 

Som den eneste var Mads Pedersen under et minut og ni minutter. Helt præcist klokkede han på 1.08.887.


Mads Pedersen

Mens det på forhånd er afgjort, at Michael Søvang Christensen bliver 2018-mester i den populære klasse, og at Lars Ebbesen slutter som en suveræn 2'er, så er der plads om det sidste trin på podiet. Calle Helbo kørte en flot tidtagning og var næsthurtigst, og han kom dermed tættere på Mirza Ahmetagic, der før søndagens tre heat nu kun er en kofanger foran forfølgerne.


Calle Helbo

Flemming Jensen var hurtigste oldboy, og der er stadig noget at køre om i den klasse.


Michael Søvang Christensen

Michael Søvang Christensen har hele familien med på Padborg Park, og de kunne se, at mesteren kørte en sikker 4. plads hjem. Lige til sidst blev han overhalet af lige netop Lars Ebbesen.


Torben Sørensen

Rasmus Sørensen sluttede som nr. 20 i tidtagningen, og det betyder, at han starter i pole position i søndagens 1. heat i OK MOBIL 1 LEGEND.


Lars Ebbesen

Tom Pedersen


Læs mere om:
  • Calle Helbo
  • Lars Ebbesen
  • Mads Skov Pedersen
  • Michael Christensen
  • Torben M. Sørensen
  • Padborg Park
  • 14/10/18 - Padborg Park - Legend Car
  •      ASETEK SIMSPORTS