Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Supertourisme

Martin og Michelle kom tættere på

Supertourisme 
13/10/18 

Sol over Padborg Park. Og på en skøn sensommerdag var det især Martin Andersen, der strålede om kap med solen. Han var endnu engang hurtigst i lørdagens kvalifikation, hvor ingen kom under hans omgangstid på 59.763. Tætteste på var Michelle Gatting med bedsttiden 59.923, og Martin og Michelle var de to eneste, der kom under minuttet i den afgørende tidtagning.
 

Med Ole Petersen tilbage på en 8. plads kom Martin og Michelle nærmere den førende. Ole Petersen havde også været under minuttet i formiddagens to træningen, men i kvalifikationen kunne ikke på samme måde finde topfarten. Martin Andersen kom dermed 12 points nærmere Ole P., og Michelle Gatting skar 9 points af sin team-kollegas forspring.

Kvalifikationen blev noget af et gennembrud for Nymark Racing. Ikke mindst for Lasse Poulsen, der sluttede 3'er i tidtagningen, og det er hans hidtil bedste placering. Dermed blev Lasse Poulsen belønnet for de forberedelser, han har været igennem inden finalen. To onsdage i træk har han været på Padborg Park for at finde formen, og det er lykkedes.

Frederik Nymark viste, at han fortsat er en topkører. Han blev nr. 5, og Nymark Racing fik også med Kristian Thorsen en tredje kører med blandt de 12 hurtigste.

Kevin Rossel kan sige tak til sin far. Peter Rossel har virkelig knoklet for at få en bil klar til finalen. Kevin Rossel blev nr. 4, og han med dér, hvor det er sjovt i morgen.

Ole Petersens placering som nr. 8 betyder, at han starter i pole position i søndagens 1. heat i OK MOBIL 1 DST. På ydersiden har han Anders Elkjær. Normalt vil Ole Petersen køre en pole hjem, men han bliver ganske givet presset i morgen, for efter sig har han blandt andre Kevin Rossel, Frederik Nymark, Michelle Gatting og Martin Andersen.

Hvilken søndag på Padborg Park. Det mesterskab er ikke afgjort.

Tom Pedersen


Læs mere om:
  • Padborg Park
  • 14/10/18 - Padborg Park - Supertourisme
  •