Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Supertourisme

Supertider før mesterlig finale

Supertourisme 
12/10/18 

En kølig asfalt i solskin. Padborg Park er i ugen op til weekendens mesterlige finale i OK MOBIL 1 DST hurtigere end nogensinde, og det har betydet, at flere har kørt de hidtil hurtigste omgange i supertourisme-racerne på den sønderjyske bane.
 

Ole Petersen, der før sæsonfinalen fører superklassen, kom rundt på sin hjemmebane i løbet af blot 59 sekunder. Hans bil er blevet gennemtjekket, og blandt andet er der skiftet gearkasse, og både han og bilen ser altså ud til at møde op til karrierens vigtigste weekend i topform.

En kører som Rene Rasmussen udnyttede også de ideelle vejrforhold og kom lynhurtigt rundt, og det samme var tilfældet med Lasse Poulsen, der nu skal forsøge at omsætte sin topfart til lørdagens kvalifikation og søndagens tre løb.


Kevin Rossel

Emil Andersen driver til daglig event-virksomheden på Padborg Park. En supertourisme-racer indgår i hans bilsamling, og han kan nu ikke længere holde sin lyst til selv at køre race tilbage. Han debuterede i 2015 i et enkelt løb på Ring Djursland, hvor han havde lejet sig ind i en bil, der ellers blev kørt af Henrik Lundgaard. Det blev en dyr oplevelse for den dengang 17-årige Emil Andersen. Han blev ramt både forfra og bagfra og sad tilbage med en regning på op mod 50.000 kroner.

Fire år senere er Emil Andersen så tilbage i en køredragt. Efter nogle forsigtige omgange kom han også ned på tider, der imponerede.


Kevin Rossel

Rossel testede også på Padborg Park. Det var dog ikke Kevin, men hans far Peter Rossel, der siden 6. afdeling på Ring Djursland har brugt rigtig mange timer i værkstedet.

Og når Kevin Rossel sætter sig ind i den renoverede bil i weekenden, er det med muligheden for, at den fart, han hidtil ikke har fundet frem i denne sæson, kommer i sidste øjeblik.

Poul Erik Thomsen


Læs mere om:
  • Padborg Park
  • 14/10/18 - Padborg Park - Supertourisme
  •