Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Citroën DS3 Cup

Sølvet i hus for Kenn Bach

Citroën DS3 Cup 
12/10/18 

Med sæsonen - og sølvet - i hus, er det også tid til at gøre status på året, der gik.
En sæson med ganske klare mål, men også en sæson, der især i begyndelsen blev plaget af et par dyre, tekniske defekter for Kenn. Imidlertid vendte lykken, og pointene rullede stille og roligt ind på kontoen.
 

Men ét af sæsonens mål blev ikke nået - og det var en løbssejr:

- Jeg fik ingen heatsejr, men alt i alt er jeg meget tilfreds alligevel. Jeg fik syv podier af 12 mulige, og at blive nummer to samlet var langt over mine forventninger.


(Foto: Niklas Majgaard)

Inden weekendens DM finale lå Kenn til bronzen, men sølvet var også en mulighed. Forsigtighed blev nøglen, og det virkede - næsten for godt:

- Til weekenden gik jeg ind med målet om at skulle sikre point nok til andenpladsen. Jeg gik slet ikke efter at køre podieplaceringer hjem, men ville mere koncentrere mig om, hvor mine nærmeste konkurrenter var. Det endte så med podier alligevel..., siger Kenn.


(Foto: Niklas Majgaard)

Der er ganske givet en del forskellige forklaringer på fremgangen, men Kenn lægger vægt på god sparring og support:
- Sparringen har virkelig taget et step opad i år, og der har været et godt samarbejde med Insight Racing / Martin Jensen og over radioen med min mekaniker Casper. Det er summen af mange ting, og jeg har også gjort meget selv - både hvad angår træning og simracing med mere.

Udover samlet sølv, sikrede Kenn sig tidligere på sæsonen guld i Gravlund mesterskabet, som er kørere over 40 år.


(Foto: Niklas Majgaard)

BachCAR

Niklas Majgaard


Læs mere om:
  • Kenn Bach
  • Jyllandsringen
  • 07/10/18 - Jyllandsringen - Citroën DS3 Cup
  •