Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Supertourisme

Kevin Verner er klar til finalen

Supertourisme 
12/10/18 

Efter at Autoforum Racing Team Silkeborg fik rettet rammen på Kevin Verners bils, er det gået den rigtige vej igen. Bilen kører som den skal og den unge racerkører er tryg ved bilen og giver den igen hundrede procent gas. Det kommer han også til at gøre ved finalen.
 

Autoforum Racing Team Silkeborg har udskiftet nogle stumper på bilen, så den er helt klar til weekendens finale på Padborg Park, hvor den endelige kamp i år skal stå.


Kevin forventer at være foran i weekenden.
(Foto: Motorsporten.dk)

Kevin er i øjeblikket nummer tre i mesterskabet med 31 point op til førstepladsen. Da der skal køres om hele 100 point, er der masser af muligheder for at tage mesterskabet.

"Jeg har tænkt at køre som jeg plejer og holde mig ude af ballade. Jeg vil helt sikkert give den gas og kæmpe for point og håbe at andre ikke kører ind i mig! Da det er finalen vil jeg da ikke udelukke at jeg måske er en smule mere aggressiv end normalt, men det er vi vist alle" siger Kevin inden finaleweekenden.

ARTS og Kevin Verner har stadig gode forbindelser til Legend kørerne og Lars Ebbessen. Racing Team Næsbjerg Gulve - For Kids kommer forbi ARTS teamet i weekenden med en flok børn, som skal opleve et DST team i toppen af mesterskabet og det glæder hele teamet sig til !

ARTS og Kevin gælder sig til at få de mange unge på besøg, men de glæder sig mest til en ærlig, reel og fair fight på asfalten, hvor mesterskabet skal afgøres.

Selch

Læs mere om:
  • Kevin Verner
  • Autoforum Racing Team Silkeborg
  • Padborg Park
  • 14/10/18 - Padborg Park - Supertourisme
  •