Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Supertourisme

Rossel: Det er det sidste løb der huskes

Supertourisme 
12/10/18 

2018 har budt på lidt af hvert for SCANVIEW Racing Team, hvor Kevin Rossel startede med en sejr og siden løb ind i en eksploderet motor. Nu vil talentet fra Vejle give den en skalle i sæsonens sidste opgave.
 

Det er finaletid, og selvom mesterskabet er glippet, så har Kevin Rossel langt fra kastet håndklædet i ringen. Når DST-feltet ruller ud til årets sidste opgave, så handler det i høj grad om at slutte af med maner i en tid, hvor der sker mange ting i dansk motorsport.

- Du er aldrig bedre end dit sidste løb, og det er det, der huskes. Sådan er det specielt med sæsonfinaler, og det er vigtigt for mig, at jeg får sat et godt aftryk inden vinterpausen. Der skal simpelthen sluttes ordentligt af, for så bliver det også lidt lettere, når vi skal til at snakke nye kontrakter, og så må vi se, hvor langt det rækker. I forhold til mesterskabet, så mangler der bare 25 point fra weekenden i Norge, men det kan ikke svare sig at tude over, og det tager vi med, når vi planlægger i forhold til, hvordan vi vil skrue tingene sammen næste år, fastslår Kevin Rossel, der på ingen måde har tænkt sig at skrue ned for ambitionsniveauet, selvom han ikke kunne holde fast i mesterskabskampen i år.


Kevin Rossel: Du er aldrig bedre end dit sidste løb, og det er det, der huskes
(Foto: Lasse Hyldager)

- Nu kan jeg lige så godt give los her på Padborg Park, hvor tingene plejer at glide godt, og hvor jeg ved, at jeg er hurtig. Vi vandt åbningsløbet hernede, og hvis vi også kan vinde afslutningen, så siger det også noget. Derefter kigger vi på, hvordan vi skal tage det næste skridt, som handler om stabilitet. Det kræver lidt mere af mig selv og mit setup, og det er der, den helt store opgave ligger inden næste år. Her skal vi et niveau, men der er heldigvis flere gode muligheder i spil, når vi forhåbentlig har lukket 2018 af på ordentlig vis, slutter Kevin Rossel, der er placeret på en samlet femteplads inden finalen på Padborg Park den 13. og 14. oktober.

Lars Guldager Dyhr


Læs mere om:
  • Kevin Rossel
  • Padborg Park
  • 14/10/18 - Padborg Park - Supertourisme
  •