Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Supertourisme

Sæsonens sidste omgange for MICCAR RACING

Supertourisme 
12/10/18 

Denne weekend kører Carsten Lorenzen sæsonens sidste omgange i 2018 i OK Mobil 1 Danish Supertourisme.
Finaleløbet skal køres på Padborg Park, som det sønderjyske hold deltager på for 3. gang i denne sæson.
 

MICCAR RACING kommer til finalen med masser af vind i sejlene. Den seneste afdeling på Ring Djursland for 2 uger siden, gav dem sæsonens største pointhøst. Teamet har også brugt mange timer under løbsweekenderne, men også på specifikke testdage, for at få bilens opsætning optimeret til køreren. Det så ud til for alvor at lykkedes om søndagen, ved den seneste afdeling, hvor der blev kørt nogle rigtig konkurrencedygtige tider.


(Foto: JJ Media)

Carsten har 29 point at indhente, for at snuppe 5. pladsen i Am Cup, som er for de ikke-professionelle kørere i serien. Sidste gang scorede han 59 point henover weekenden, så det er ikke en helt umulig opgave.

Men der skal heller ikke mange udsving til, før at der kan komme grus i maskineriet. I forbindelse med Night Race på Padborg Park i starten af september, lå de første 15 kørere i feltet indenfor 0,852 sekund, og så er der ikke mange tusindedele, som afgør om man starter 8’er eller 15’er – faktisk kun 0,148 sekund.

Carstens mål for weekenden er at få sluttet godt af, og få tanken med selvtillid fyldt godt op inden den lange vinterpause.

Mekanikerne har i hvert fald gjort deres, hjemme på værkstedet i Marstrup, til at mekanikken skal spille max i denne weekend.


(Foto: JJ Media)

Metrologerne har lovet rigtig fint vejr i weekenden, så der er næsten ikke nogen undskyldning for, ikke at møde op.

Men har man ikke selv mulighed for at komme til Padborg Park, kan søndagens tre løb også følges på TV Syd+ på dit TV eller via live streaming på www.tvsyd.dk

Lørdag:
Træning 1: 08.25
Træning 2: 10.25
Tidtagning: 14.25

Søndag:
Sponsorkørsel: 10.55
Gridshow: 12.30
Heat 1: 13.05
Heat 2: 15.25
Heat 3: 16.20

MICCAR RACING

JJ Media


Læs mere om:
  • Carsten Lorenzen
  • Padborg Park
  • 14/10/18 - Padborg Park - Supertourisme
  •