Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Legend Car Cup

Triumf-weekend for vinder

Legend Car 
12/10/18 

Prøv lige at skrue tiden tilbage til oktober 2017: I sidste sving mister Michael Søvang Christensen sin podieplacering i OK MOBIL 1 LEGEND. Han blev nr. 4 i sin debutsæson i den populære klasse. Nu skriver vi så oktober 2018: Søvang er tilbage på Padborg Park til en sæsonfinale, men i år er han sikker på, at det bliver en triumf-weekend på den sønderjyske bane.
 

Altså. I den yderste teori er det endnu muligt, at Michael Søvang Christensen mister sin 1. plads. Han fører med 98,5 points foran Lars Ebbesen på 2. pladsen, og den sidste weekend køres der om 100 points.

Men nej. Den dygtige kører fra Grindsted slutter ikke længere tilbage end 20. pladsen i tidtagningen, og han udgår ikke i alle tre heats.

Michael Søvang Christensen er vinderen af dette års Legend-klasse, og lige så fortjent er 2. pladsen til Lars Ebbesen, der flere gange har udfordret Søvang.

I oldboys-klassen i OK MOBIL 1 LEGEND er Henrik Vejen også så godt som helt sikker på sit mesterskab. Han er før sæsonfinalen på Padborg Park 90 points foran Flemming Jensen, der på sin 2. plads til gengæld kan mærke Freddie Veje i nakkehårene.

Med mesterskabet holder Michael Søvang Christensen godt fast i en tradition, han selv har skabt. I den første sæson i en klasse slutter han lige uden for podiet. I den anden sæson står han øverst.

Spændende at se, hvor The Legend-Champ 2018 kører i 2019?

Poul Erik Thomsen


Læs mere om:
  • Padborg Park
  • 14/10/18 - Padborg Park - Legend Car
  •