Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Job & handel

SÆLGES - Mygale F4 2017-model

Job & handel 
10/10/18 

 
 
 

Mygale F4 2017-model sælges

Bilen blev leveret sidst i december i 2016 som spritny, og har IKKE kørt løb overhovedet i 2017. Første sæson har været i år, hvor bilen endte 4er i det danske Formel 4 mesterskab.

Det er således en 1-ejers bil, der ikke har været leaset ud til andre eller været vedligeholdt af forskellige teams.

Bilen er hysterisk velholdt og serviceret, og der medfølger logbog osv. Udover normale/kosmetiske brugsskrammer efter en løbssæson, er bilen i perfekt stand og klar til at køre i.

Bilen har ALDRIG været sat i væggen, eller så meget som bukket eller skiftet en wishbone. Største skade nogensinde, har været en afrevet frontvinge, og der er derfor absolut ingen skader på vitale dele eller monocoque.

Den er løbende blevet opgraderet og forbedret pr Mygale's bulletiner og leveres med originalt data/video-system.

Bilen kostede 375.000 + moms (kvittering haves selvfølgelig) og sælges for 285.000 + moms.

Bilen leveres fuldstændig klargjort med olieskift, nyafdrejede bremseskiver mv. Bilen bliver klar til levering (grundet mellemliggende rejseaktivitet) medio november, men kan besigtiges i Aalborg efter aftale med Torben Risum på 22291975.

Prisen er fast, ingen bytte, ingen testpiloter.

Mvh
André Eriksen
21257076


 
 
 

Annonceindrykning på Motorsporten.dk

Ønsker du en annonce optaget her kan du sende dit materiale med de emner der ønskes indrykket til e-mailadressen:
job-handel@motorsporten.dk

Materialet ønsker vi helst levereret i et rent tekstformat og eventuelle billeder bedes vedhæftet separat. Undgå PDF samt indlejrede/indsatte billeder i Word dokumenter m.m.

Det eneste krav der stilles er at det tilsendte materiale til denne rubrik skal være ikke-kommercielle emner, der er relateret direkte til motorsport.

Er der tale om kommerciel handel/annoncering kan du læse mere om de attraktive og særdeles favorable muligheder for annoncering på Motorsporten.dk i vores prisliste.