Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Supertourisme

Mesterskab afgøres i ønskefinale

Supertourisme 
11/10/18 

Iscenesættelsen er den perfekte. Først i sæsonens sidste løb, der køres i den kommende weekend på Padborg Park, afgøres et eftertragtet mesterskab i superklassen i noget af en ønskefinale.
I hovedrollerne i dette topdrama: Ole Petersen, Michelle Gatting, Kevin Verner og Martin Andersen.
 

Med 384 points på mesterskabskontoen stiller Ole Petersen op som forhåndsfavorit. Selv om han kun er 21 år, er han alligevel noget af en veteran i OK MOBIL 1 DST. Ole Petersen har været med helt fra begyndelsen. Først som de øvrige køreres foretrukne prügelknabe. Nu er han anerkendt efter en sæson, hvor han har kørt med både fart og omtanke.

Forhåndsfavoritten kan dog med 384 points på ingen måde føle sig sikker. Hans nærmeste forfølger er Michelle Gatting, der i lighed med Ole Petersen er en del af Team Jørgen Hansen Biler. Selv om de altså er teamkolleger, så er rivaliseringen mellem netop de to så knivskarp, at der med garanti ikke findes en team-aftale.

Lørdagens tidtagning kan blive afgørende. Her har Michelle Gatting kikset fuldstændig i både Night Race på Padborg Park og i Efterårsløbet på Ring Djursland. Hun er altså tvunget til at vise en helt anden fart på lørdag, hvis hun skal holde fast i sin mesterskabschance.

Michelle Gatting står noteret for 354 points. Det er værd at bemærke, at Kevin Verner med 353 points kun er en enkelt pind efter, og på den øjeblikkelige 4. plads ligger Martin Andersen med 349 points. Netop både Verner og Andersen har hidtil været blandt de hurtigste i tidtagningen.

Det er altså en trio, der udfordrer den førende. Mere spændende kan det ikke blive. For det er ikke kun Ole Petersen, Michelle Gatting, Kevin Verner og Martin Andersen, der vil køre et super finale-race. Det vil andre være en del af i afgørelsen om AM-mesterskabet i OK MOBIL 1 DST.

Dertil kommer, at alene det at vinde finalen i sig selv er en triumf, som flere vil køre efter.

Danish Supertourisme


Læs mere om:
  • Padborg Park
  • 14/10/18 - Padborg Park - Supertourisme
  •