Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Supertourisme

Sensationelt samarbejde i dansk motorsport

Supertourisme 
10/10/18 

Ikke mange havde set det komme. Men ejeren af Padborg Park og manden bag DST, Tom Gaarde Pedersen, går nu ind i et samarbejde med en anden stor personlighed i dansk motorsport, Jesper Carlsen fra Varde. Det er to tidligere ærkerivaler, der altså nu står skulder ved skulder.
 

Tom Gaarde Pedersen hentede de franske supertourisme-racere til Danmark i 2015, og i weekenden lægger han asfalt til den fjerde sæsonfinale på egen bane. Han har store forventninger til samarbejdet.

- Jesper Carlsen kan noget, jeg ikke kan. Og jeg kan noget, han ikke dur til. På den måde kan vi blive et stærkt makkerpar, siger Tom Gaarde Pedersen, der har inviteret Jesper Carlsen ind i selskabet bag Danish SuperTourisme.

Tom Gaarde Pedersen erkender, at han og Jesper Carlsen måske nok er tidligere ærkefjender.

- Men vi har også det til fælles, at vi begge er gode til at få mange biler ud at køre, og jeg betragter Jesper Carlsen som både professionel og dygtig, siger Tom Gaarde Pedersen, der også står bag Legend-klassen og den moderniserede langdistanceklasse DEC.

I et år har Jesper Carlsen været passiv, men han har tidligere været en meget aktiv personlighed i og omkring de danske baner. Nu er han klar til igen at sætte alle sine kræfter ind på at styrke dansk motorsport.

- For mig at se er der brug for nogle, der virkelig vil bilsporten, og det vil både Tom og jeg. For mig er det et mål, at vi kan samle alle de bedste danske kørere i én elite i de rigtige racerbiler, forklarer Jesper Carlsen.

Han har søgt efter den nødvendige livsnerve, som han mener er afgørende lige her og nu.

- Det er den livsnerve, som Tom kommer med i DST, og den vil jeg gerne dele med ham, siger Jesper Carlsen.

Tom Gaarde Pedersen tror på, at samarbejdet med Jesper Carlsen kan skabe en afgørende udvikling for DST.

- Nu bliver det rigtig svært at komme udenom os. Vi vil gøre alt for at tage pole position.

Og de to siger samstemmende, at det handler om at se fremad og skabe en bedre fremtid for bilsporten.

Selv om Danish SuperTourisme flere steder har været i modvind fra start, så er det alligevel lykkedes at bygge en superklasse op, og det er i den fjerde sæson det hidtil største felt, der kører finale i weekenden.

Danish Supertourisme