Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Kris Nissen: Dansk motorsport er stærkere end nogensinde

DTC 
10/10/18 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipDansk motorsport har et højt niveau, men de ansvarlige på de forskellige områder bør sætte sig sammen og træffe de rigtige beslutninger for at sikre fremtiden, siger motorsportsveteranen Kris Nissen: ”Det vil gøre motorsport endnu bedre og dermed endnu mere interessant for publikum, tv-seere, sponsorer, teams og kørere.”
 

Motorsportsveteranen Kris Nissen ville gerne have været endnu længere frem i tabellen, men er glad for, at han med sin 12. plads i FDM DTC-mesterskabet også har været med til at skabe nogle spændende løb og give publikum masser af underholdning under dette års 7 FDM DTC Motorsport weekender med i alt 21 heats.


(Foto: Stefan Mehl-Ludvigsen)

Mesterskabet blev afgjort søndag eftermiddag på Jyllandsringen med 3 afsluttende heats, hvor Kasper H. Jensen blev fortjent dansk mester, mens den forsvarende mester, Kris Nissens teamkammerat fra Team Flexlease/Strøjer Tegl, Lasse Sørensen, sluttede på en sikker andenplads.

”Stort tillykke til dem begge. Jeg skylder både dem, alle de øvrige kørere, mine sponsorer og hele mit team stor tak for mange gode timer på og uden for banen. Det er min anden sæson i FDM DTC Motorsport, efter at jeg i fjor vendte tilbage efter 15 års pause. Det har været en spændende sæson med mange gode højdepunkter, og jeg syntes selv, at jeg har kørt bedre, end jeg gjorde sidste år. At jeg så fik færre point, må jeg tage med.”


(Foto: Stefan Mehl-Ludvigsen)

”For det var ikke jo kun mig, men også alle de andre, der er blevet bedre kørere, og jeg kunne tydeligt fornemme, at de helt unge kørere fra 2017 pressede sig meget mere på. Feltet har været stærkere end nogensinde, og FDM DTC Motorsport er ubestridt Skandinaviens hårdeste og mest populære motorsportsklasse”, siger Kris Nissen efter at DTC-raceren med nummer 3 nu er kørt i pit for sidste gang i år.


(Foto: Stefan Mehl-Ludvigsen)

Hvad fremtiden byder på, har det 58-årige motorsportsikon ikke gjort op med sig selv. Den beslutning træffer han efter en snak med sit bagland og kredsen af sponsorer, Easyfood, Danmatic, Scanvaegt og SCS.

”Jeg stikker lige fingeren i jorden og bruger de næste par måneder til at overveje, om jeg vil fortsætte som kører i et team, lave mit eget team eller på anden vis være med til at udvikle motorsporten i Danmark Den tredje mulighed kunne være en kombination af de to andre ting,” siger Kris Nissen, der også ser mange muligheder for at udvikle dansk motorsport:

”Der er et højt niveau allerede nu, men hvis man også vil sikre fremtiden for sporten, bør de ansvarlige inden de forskellige områder sætte sig sammen og træffe de rigtige beslutninger: Det vil gøre motorsport endnu bedre og dermed endnu mere interessant for publikum, tv-seere, sponsorer, teams og kørere, siger motorsportsveteranen.”


(Foto: Stefan Mehl-Ludvigsen)

Teddy Gehrke


Læs mere om:
  • Kris Nissen
  • Jyllandsringen
  • 07/10/18 - Jyllandsringen - DTC
  •