Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Aquila Synergy Cup

Sidste løb og måske først en afgørelse i sidste heat

Aquila Synergy 
09/10/18 

Aquila Synergy Cup Mesterskabet eller rettere mesterskaberne i Aquila Synergy Cup afgøres i weekenden den 13. – 14. oktober. Der er både det totale mesterskab og U – 18 mesterskabet. Træning og kvalifikation lørdag den 13. og tre heat om søndagen den 14. oktober. Husk at der også gives point for placering i kvalifikationen.
 

Sidste løb på Ring Djursland ændrede temmelig meget på stillingen. Bastian Buus der i begyndelsen af sæsonen så meget suveræn ud, var taget til Sverige for at køre VM i gokart. Det giver naturligvis ingen point når man ikke deltager. Der er ingen ”smid væk ordning” i år, alle point tæller.


Det bliver nok mellem disse tre racerbiler at mesterskabet skal afgøres

Nicolai Nygaard Pedersen fører total mesterskabet med 10 point foran Bastian Buus og med 34 point ned til Kevin Brandsborg på 3. pladsen. I U – 18 mesterskabet fører Nicolai med 404 point foran Kevin B. med 379 og Bastian Buus med 369 point.


Her personerne fra venstre Kevin Brandsborg (nr. 37) - Bastian Buus (nr. 99) og Nicolai Nygaard Pedersen (nr. 42)

Sidst der blev kørt Aquila Synergy Cup på Padborg Park var det Kevin Brandsborg der tog flest point fulgt af Bastian Buus og Nicolai Nygaard Pedersen. Så intet er afgjort endnu. Desuden har vi set at Magnus Taulborg kan få fart i racerbilen, men har er rendt ind i lidt dumme uheld og har ikke de store point på kontoen. Ligeledes er Christoffer Christensen også tilbage blandt de forreste på Ring Djursland, så de to kan måske være med blandt de første her til weekenden på Padborg Park.


For enden af regnbuen – det bliver på Padborg Park at ”guld, sølv og bronze” skal fordeles

Der kan gættes på mange kombinationer af placeringer, men det forbliver gæt og vi må følge det heat for heat den 13. – 14. oktober. Det bliver spændende at følge afgørelsen i Aquila Synergy Cup, og der er også andre spændende klasser der er værd at se på. Navnlig Danish Supertourisme vil blive fulgt af folkene fra Aquila, da Kevin Suenson der har kørt Synergy Cup forhåbentlig er med. Han har vundet AM mesterskabet de to sidste løb. Han arbejder hårdt på at få pengene til at å til den sidste løbsweekend på Padborg Park.

Aquila Synergy Cup


Læs mere om:
  • Padborg Park
  • 23/09/18 - Ring Djursland - Aquila Synergy
  • 14/10/18 - Padborg Park - Aquila Synergy
  •