Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Road Racing

René Prang sluttede sæsonen med 3 podiepladser

Road Racing 
09/10/18 

Roadracingsæsonen sluttede i dag søndag for René Prang. Han takkede af for i år med manér, ved at præstere sine bedste resultater i sæsonen. Rammen var finalen om Dansk Mesterskab i Danish Superbike på Jyllandsringen, i sadlen på sin Ducati Panigale V4 S.
 

René Prang fik kørt tre flotte løb i weekenden, og kørte over målstregen som nr. 3 i alle løb, med skiftende konkurrenter på 1. og 2. pladsen. René Prang er yderst tilfreds med resultaterne, idet det er de bedste resultater han har haft sæsonen igennem ved DM Danish Superbike på den nye Ducati.


René Prang på vej i mål med forhjulet let fra asfalten, for sidste gang i år
(Foto: Erling Prang)

Lørdag startede René Prang i fjerde startposition. Han har stadig lidt problemer med at få gang i den kraftige Ducati i starterne, og mister derved adskillige placeringer de første hundrede meter i hvert løb, som han bruger en del energi på at køre op igen. Han endte som sagt på en 3. plads efter en placering som nr. 5 – 6 ud af første kurve. Foran sig havde han Allan Howard som nr. 2 og Simon Tirsgaard som nr. 1.


René Prang kørte over målstregen som nr. 3 i alt tre gange i weekenden
(Foto: Erling Prang)

Søndag startede René Prang i anden startposition, og måtte igen arbejde sig op gennem feltet til 3. pladsen, med Steven Tirsgaard nr. 2 og Mathias Poulsen som nr. 1.


René Prang og mekaniker Jan Riis tjekker en sidste gang inden søndagens start
(Foto: Erling Prang)

I søndagens andet løb startede René Prang i femte startposition, men slutstillingen blev den samme som ved første løb. Forinden måtte René Prang køre sig op igennem feltet, efter en start der kiksede så han røg mange pladser ned efter første kurve.


Efter sidste løb fejres. 3. pladsen René Prang. 2. pladsen Steven Tirsgaard og øverst på podiet- Mathias Poulsen
(Foto: Erling Prang)

René Prang slutter en sæson, hvor træning og løb bl.a. er brugt på at lære den nye Ducati at kende. Han er nu meget tæt på de nærmeste konkurrenter rent tidsmæssigt, og giver udtryk for tilfredshed med resultatet, som også vurderes, at være et godt udgangspunkt for den kommende sæson.


René Prang var glad og tilfreds med weekendens resultater
(Foto: Erling Prang)

Den endelige stilling i DM Danish Superbike:
1. Simon Tirsgaard
2. Steven Tirsgaard
3. Mathias Poulsen
4. Allan Howard
5. René Prang


Vagn Jensen og René Prang i afslappet snak efter sidste løb i sæsonen 2018 er slut
(Foto: Erling Prang)

Prang Racing
Erling Prang


Læs mere om:
  • René Prang
  •