Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Special Saloon Car

Hvem skal løbe med mesterskabstitlen 2018?

Special Saloon 
05/10/18 

Inden finaleløbet fører Johannes Graversen mesterskabet blot med en lille margin foran Michael Bergmann og Rasmus Sandvej Juulsen. Resultatet vil afhænge meget af vejret i løbet af weekenden.
Både Michael Bergmann og Johannes Graversen havde en af de mere succesfulde weekender på Ring Djursland, så de går begge ind i denne weekend i topform.
 

I S-T er Frederik Normannn allerede udkåret mester i divisionen, så han skal ud og vise, hvorfor han står øverst. Han får i weekenden selskab af ROLA Racings Erik Holgersen. S-T har været den mindste division i årets Special Saloon Car.


Frederik Normann

I GT-B har der stået Johannes Graversen på det meste, så længe der har været tørvejr, for i regnvejr har den lille FIAT haltet, og har til tider slet ikke kunne følge med Porscherne i GT-B. Johannes håber derfor på tørvejr, hvis hans første mesterskab i 30 år skal komme hjem. I mens håber den tredje mesterskabskandidat Rasmus Sandvej på regnvejr, da han da vil trække det længste strå.
Vi får også “Ginetta-importøren” Klaus Nielsen at se igen. Han har i ugens løb fået lavet sin Ginetta hos konkurrent samt køber af Klaus’ gamle bil, Brian Mikkelsen.

Den mest besøgte division har i 2018 været GT-B.


Johannes Graversen

I Extreme bliver der i weekenden danmarkspræmiere på den første Lamborghini i dansk motorsport nogensinde. Det bliver med tidligere DTC-mester Dennis Lind bag rattet. Oven i det, kommer Mikkel O. Pedersen til Danmark for første gang i år, efter at have gjort det godt i den internationale Porsche Super Cup.

Michael Bergmann skal først og fremmest ud og se, om han kan vinde Extreme division, hernæst også sikre sig det generelle mesterskab.


Michael Bergmann

Tidsplan:
Lørdag:
Træning: 10:20
Tidstagning: 14:00
Heat 1.: 16:35

Søndag:
Heat 2.: 12:50
Heat 3.: 16:40

Special Saloon Car
Mads Andersen


Læs mere om:
  • Jyllandsringen
  • 07/10/18 - Jyllandsringen - Special Saloon
  •  
     
     
    Undgå billetkøen - Køb dine billetter her