Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Dansk Super Kart

Rødbys nye kartingbane lægger asfalt til DSK-finalen

Dansk Super Kart 
04/10/18 

Den nye kartingbane ved Rødby lægger denne weekend asfalt til det første nationale løb. Det sker, når Dansk Super Kart, DSK, lægger vejen forbi færgebyen til finaleweekenden – femte afdeling af DSK.
Rødby Karting Ring åbnede officielt tidligere i år med et åbent løb – mere end tre år efter den oprindelige bane blev nedlagt for at gøre plads til byggeriet af Femern-forbindelsen.
 

Nu står en topmoderne kartingbane klar med internationale dimensioner til DSK-kørerne på hele 1.246 meter med masser af udfordringer.


(Foto: Rødby Go-Kart Klub)

Og der bliver rigeligt med udfordringer for de godt 70 kørere, der er med i weekenden, når pokalerne skal fordeles. Der er præmier til de fem bedste i DSK-klasserne, og i flere af dem er det tæt i toppen af mesterskabet.

I Cadett Mini er det Tobias Bille Clausen, der har kørt sig i front med 422 point mod Noah Meyer Jøker Egs 396, Philip Engbæk med 371. Lidt længere nede er der kamp om fjerdepladsen mellem Romeo Haagh og Oliver Hedegaard.

I Cadett Junior er Marcus Skjellerup i front med runde 400 point foran Valdemar Aggerholm Kasting med 359. Elias Olsen er treer foran Magnus Nordal Terkildsen og Magnus No Løvkvist.

I OK Junior bliver det spændende, om Julie Feike Friis kan slå de hårde drenge i klassen med Daniel Träger, Mickey Magnussen, Robert Dieringer og Magnus Germansen Daae på de efterfølgende pladser.

I klassen for de hurtigste karts, KZ2, har Valdemar Risom kørt sig i front med 421 point foran Lasse Karlshøj, Kasper Hornstrup Hansen og Nicolai Pedersen. Andreas Falch indtager femtepladsen.

Ud over DSK-mesterskaberne skal der også køres om en sæson i Aquila Synergy Cup, en præmie, der er udsat af Aquila selv. Der skal også dystes om at blive den bedste kammerat på tværs af klasserne. Fairplay-prisen præmieres med en halskæde med et gokart-vedhæng og billetter til Dansk Motorsport Award i samarbejde med Colding Guld & Sølv.

Du finder den nye Rødby Karting Ring på Færgevej 26, 4970 Rødby Havn.

Sådan følger du Dansk Super Kart-finalerne:

Livestreaming:
Lørdag den 6. september 2018, fra kl. 12.00
Søndag den 7. september 2018, fra kl. 09.00
zibrasport.dk/motorsport/live/

Livetiming:
dansksuperkart.dk/index.php/live-timing/


Læs mere om:
  • Rødby Karting Ring
  •