Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Superbike - DK

René Prang’s sidste roadrace, i denne sæson, køres på Jyllandsringen

Superbike - DK 
03/10/18 

Roadracingsæsonen er ved at være slut for René Prang. Det sker ret belejligt på Jyllandsringen i den kommende weekend, hvor DM finalen i Danish Superbike køres. Løbene afvikles sammen med DTC serien.
 


René Prang glæder sig til finalen på Jyllandsringen
(Foto: Dan Stenstrup)

René Prang startede sæsonen på en spritny Ducati Panigale V4 S. Han kan se tilbage på en sæson som han hovedsagelig har brugt på at lære den kraftige og digitalfyldte maskine at kende. Gradvist er det gået bedre og bedre sæsonen igennem. Mange af de tekniske finesser er så småt ved at lejre sig, ligesom han har fået godt styr på de godt 200 hk, han sidder i sadlen på.


René Prang føler sig godt tilpas på sin Ducati Panigale V4 S
(Foto: Dan Stenstrup)

René Prang har kun lovord til overs for den nye maskine, også selv han har haft nogle udfordringer med at indkøre og lave den rette opsætning. Derfor glæder han sig også hver gang til duellerne med de øvrige konkurrenter i de løb det er blevet til i denne sæson.

På nuværende tidspunkt gør han sig ingen illusioner om at nå et topresultat i Danish Superbike, men en placering indenfor top 5 er absolut opnåelig, hvis han fortsætter den fremgang, han havde på Padborg Park for en måned siden. Her opnåede han de hurtigste tider han endnu har kørt på denne Ducati Panigale V4 S.


(Foto: Erling Prang)

Der køres også Classic Superbike samme weekend, men det har René Prang valgt fra. Han vil udelukkende koncentrere sig om Danish Superbike, og få mest muligt ud af sin deltagelse i denne klasse.

DM i Classic Superbike er afgjort. Her har René Prang vundet 6 komfortable sejre i de 6 løb han har deltaget i, ud af 8 mulige. De 6 sejre rakte til en samlet 3. plads.

Nu drejer det sig om finalen i Danish Superbike, hvor fokus er rettet mod så gode resultater som muligt. Der køres i alt 3 løb i weekenden, som alle tæller med i den samlede stilling om Dansk Mesterskab.


(Foto: Dan Stenstrup)

Lørdag køres tidtagning: kl. 11:10 - løb 1: kl. 17:05
Søndag køres løb 2: kl. 12:00 - løb 3: kl. 16:15

Løbene kan følges på: dtc-motorsport.dk/live-tv/

Prang Racing


Læs mere om:
  • René Prang
  • Jyllandsringen
  • 07/10/18 - Jyllandsringen - Superbike - DK
  •