Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 4 DK

Årets sidste pokaljagt for Pilgaard

Formel 4 DK 
03/10/18 

Formula 4 DKCasper Pilgaard skal på pokaljagt for sidste gang i 2018, når der denne weekend køres DM finale i Renault Formel 4 Danmark.
Teamet fra Ryomgård drager for 3. gang i sæsonen til FDM Jyllandsringen nær Silkeborg, hvor de sidste pokaler og ikke mindst mesterskabsmedaljer skal uddeles.
 

Aktuelt har den 20-årige racerkører et solidt forspring på andenpladsen i DIF Danmarksmesterskabet, men man har også set i motorsport, hvor hurtigt at der kan blive vendt op og ned på tingene.

Derfor skal der køres med hovedet denne weekend, men stadig med et solidt tryk på speederpedalen i den hvide og røde Mygale F4 racer med nummer 5 på bagvingen, da Casper jo også gerne vil have en af pokalerne med hjem fra løbsweekenden – og helst den allerstørste.


(Foto: JJ Media)

Ved sæsonens to tidligere løbsweekender på banen, er det blevet til flere top 2 resultater, selvom farten egentlig har været der til lutter førstepladser.

Vejret spillede dog teamet et pus til Grand Prix Danmark, hvor de udvalgte regndæk desværre ikke passede til den optørrende asfalt. Men når asfalten var tør, kørte han op imod et sekund hurtigere end alle andre F4 kørere – og det vel og mærke i samme type bil.

Selvom Casper bor midt på Djursland, så har han FDM Jyllandsringen som den klubmæssige hjemmebane i Aarhus Automobil Sport, så derfor vil han gerne gøre det ekstra godt netop her.

Teamet vil gerne opfordre alle samarbejdspartnere, venner og familie til at komme ud på FDM Jyllandsringen i weekenden, hvor efterårsvejret ifølge de aktuelle vejrudsigter, bliver helt perfekt til at afslutte sæsonen i.

Lørdagens kørsler kan følges på youtube.com/user/DanishThundersport, mens søndagens heat 2 sendes på TV2 Sport.


(Foto: JJ Media)

Weekendens tidsplan ser ud som følger (med forbehold for eventuelle ændringer):

Lørdag:
Træning 09.05
Kvalifikation 14.25
Løb 1 15.45

Søndag:
Løb 2 13.20
Løb 3 17.35

Pilgaard Motorsport

JJ Media


Læs mere om:
  • Casper Pilgaard
  • Jyllandsringen
  • 07/10/18 - Jyllandsringen - Formel 4 DK
  •