Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Citroën DS3 Cup

Finalen banker på for MF-RACING

Citroen DS3 Cup 
02/10/18 

Finalen for Mads Hedegaard Frederiksen banker for alvor på, når årets sidste afdeling af Citroen DS3 Cup bliver kørt i weekenden på FDM Jyllandsringen.
Der har været godt en måneds pause siden det seneste løb i klassen, som også blev kørt på den selv samme bane, i forbindelse med Grand Prix Danmark.
 

Her var der rigtig god fart i den mørkeblå DS3 Cup racer med nummer 44 i sideruden, hvilket faktisk hjembragte en pokal i weekendens første løb.


(Foto: JJ Media)

Teamet fra Skødstrup på Djursland har haft noget modgang henover sæsonen, men har holdt speederkablet stramt, og altid set fremad, uanset hvilke udfordringer at der er kommet. Om det var en defekt benzinpumpe i Norge, eller vejrguderne i bl.a. Sverige, så har Mads altid holdt hovedet højt, og fortsat mod det ultimative mål – nemlig at stå på podiet, når dagen var omme.

Det gør at han aktuelt indtager 6. pladsen i Mesterskabet, med de fire foranliggende indenfor rækkevidde. Manden på førstepladsen er desværre kørt, men målet er at få en mesterskabspokal med hjem fra weekenden. Kan farten fra Grand Prix Danmark kaldes frem igen, er det langt fra umuligt.

Som det ser ud i skrivende stund, så bliver der lovet tørvejr gennem hele weekenden, hvilket helt sikkert også glæder den 20-årige kører. Alle podiepladserne i serien er indtil nu kørt hjem på tør asfalt. Det til trods for at Mads har masser af regnvejrserfaring med i bagagen fra gokart tiden. Tit og ofte er regnen bare kommet på det forkerte tidspunkt, eller også er der noget andet, som har drillet – såsom konkurrenter der pludselig stod på tværs af banen, mens unge Frederiksen så måtte undvige det bedste som han havde lært.


(Foto: JJ Media)

I denne weekend er der igen mulighed for at følge med hjemme fra sofaen. Lørdagen bliver sendt på youtube.com/user/DanishThundersport mens søndagens Heat 2 kan ses direkte på TV2 Sport samt TV2 Play.

Men vi vil da gerne opfordre alle, unge som gamle, høj som lav, til at komme til ud på FDM Jyllandsringen, og se en masse godt racerløb fra både Mads Hedegaard Frederiksen, samt alle de andre racerklasser, der også drøner rundt på asfalten denne weekend.

Weekendens tidsplan ser ud som følger (med forbehold for eventuelle ændringer):

Lørdag:
Træning 09.30
Kvalifikation 13.35

Søndag:
Løb 1 10.35
Løb 2 14.10

MF-RACING

JJ Media


Læs mere om:
  • Mads Hedegaard Frederiksen
  • Jyllandsringen
  • 07/10/18 - Jyllandsringen - Citroen DS3 Cup
  •