Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

1600 Challenge

Målstregen nærmer sig for Valentin

1600 Challenge 
02/10/18 

Målstregen nærmer sig for alvor for Mathias Valentin, når Yokohama DM Finalen køres i den kommende weekend.
FDM Jyllandsringen lægger asfalt til det sidste og altafgørende Yokohama 1600 Challenge løb i 2018, og her har den unge kører fra Gørlev på Vestsjælland de bedste kort på hånden med hensyn til DIF Danmarksmesterskabet, som han aktuelt fører med 47 point ned til nummer to.
 

Der er maksimalt pres på den nærmeste og eneste konkurrent til titlen, da han SKAL vinde løb 1 – ellers går titlen allerede her til Mathias.


(Foto: JJ Media)

Der er kommet point på kontoen hver evig eneste heat i løbet af sæsonen, og det endda med sølvtøj til følge.

At FDM Jyllandsringen passer godt til den unge kører, understreges blot af alt det er blevet til 3 ud af 4 mulige heatsejre på banen i 2018, og at det i heat nummer fire, blev til en flot andenplads – få meter fra sejren.

Den sølvgrå Suzuki Swift Sport med nummer 5 på sideruden har også denne weekend 80 kg succesballast med i passagersædet – noget som den for øvrigt har haft stort set siden sæsonstarten. Men det har ikke just tynget Mathias – i hvert fald ikke resultatmæssigt. Han siger hver gang han stiger ud af bilen, at han godt kan mærke vægten, men indtil nu har han kunnet kompensere for det med kørestilen, og ikke mindst bilens opsætning, som teamets mekanikere skal have en stor ros for.


(Foto: JJ Media)

Vejrudsigten for weekenden ser i øjeblikket rigtig fin ud, med solskin og 15 grader, så der er ikke nogen undskyldning, for ikke at drage til Midtjylland, for at se en masse godt og spændende racerløb.

Skulle man alligevel være forhindret, så kan lørdagen følges på DTC’s YouTube kanal youtube.com/user/DanishThundersport, mens søndagens heat 1, samt meget andet ræs på banen, kan følges på TV2 Sport samt TV2 Play fra klokken 12.30.

Weekendens tidsplan ser ud som følger (med forbehold for eventuelle ændringer):

Lørdag:
Træning 09.55
Kvalifikation 12.45

Søndag:
Løb 1 13.45
Løb 2 17.10

Blom Motorsport

JJ Media


Læs mere om:
  • Mathias Valentin
  • Jyllandsringen
  • 07/10/18 - Jyllandsringen - 1600 Challenge
  •