Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rallycross

Den altafgørende DM Finale i Rallycross

Rallycross 
02/10/18 

Stillingen er tæt inden sidste afdeling af Rallycross skydes i gang, så alle point er vigtige. Peder kommer ud i andet sidste heat og fører fra start til mål og laver samtidig den hurtigste tid i hans klasse. Så derfor skal han starte i sidste heat i 2. indledende runde.
 


(Foto: Hoffmann Foto)

Her kommer han ligeledes hurtigst fra start. Men Peder har for meget fart på ned til svinget ved starten og bagenden rammer autoværnet og han snurrer rundt og konkurrenterne hamrer forbi. Peder kommer hurtigt med igen og gennemfører heatet. Dog tabes der lidt tid på det. Nu skal skaden ses efter og der konstateres heldigvis hurtigt det kun er kosmetiske skader.


(Foto: Hoffmann Foto)

I tredje køres der stadig hurtigt og Peder kommer på en fin 2. plads da Mads Kristensen lige får overhalet da Peder går i jokeren.

I fjerde heat laver Peder desværre det samme nummer, her er det bare den hurtige svensker Mikael Persson der tager sejren.


(Foto: Hoffmann Foto)

Danmarksmester-titlen er dog kommet i hus inden finalen, da Peder igennem alle heat har fået samlet nok point til at trække lidt fra de nærmeste konkurrenter i klassen.

Finalen bliver et meget tæt heat og Peder kommer igennem på en sikker 2. plads.

Det skal fejres at det lykkedes teamet for 10. gang i karrieren at få Mesterskabet i hus.


(Foto: Hoffmann Foto)

Peder og hele teamet vil gerne sige 1000 tak for en fantastisk sæson. TAK til alle sponsorer, venner og familie. Uden jer kunne det ikke lade sig gøre at køre motorløb.
Tak til alle på banerne. Vi ses til ny sæson i 2019.


(Foto: Hoffmann Foto)

Peder T. Rallycross Team