Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rallycross

DM i Rallycross og Crosskart skal afgøres på målstregen.

Rallycross 
26/09/18 

Der er lagt op til en gyser når der den 28-29/9 bliver kørt DM finaler på Korskro banen ved Esbjerg.
Frederikshavn Sæby autosport har flere kandidater til titlen som Dansk mester, i Rallycross gruppe N er det Simon Haven i sin Honda Civic der skal kæmpe om de sidste point, Simon fører med blot 2 point inden finale løbet, her kæmpes der om 24 point på finale dagen, så intet er afgjort før det ternede flag.
 

Den unge frederikshavner Magnus Jensen har også muligheden for at kalde sig dansk mester i klassen Super Nantional, her er det 9 point det skiller top 3, Mangus har hård konkurrence fra de rutinerede mænd i klassen, Magnus er blot 17 år og har vist i løbet af sæsonen at han er kandidat til titlen.

I super 2000 har den lokale Daniel Svenningsen mulighed for at kæmpe sig i en top 3, her er Titlen som dansk mester besat af Kasper Zylau Kristensen.

Det lugter af guld i crosskart Mini her er det de 3 klub kamerater Marcus Kristensen, Jonas Nielsen og Niklas Christiansen der skal kæmpe om guldet, i Mini er der heller ikke noget der er afgjort, de unge mennesker på 6-8 år skal afgøre mesterskabet på målstregen.

Mads G Larsen Crosskart 85 ccm har muligheden for en podie plads hvis alt flasker sig, Mathias Laulund Crosskart 125 ccm er med en 3 plads placeret som bedste dansker inden det sidste løb, Mathias har lige også muligheden for at blande sig i top 3 i et spændende feldt.

Casper B Larsen ser ud til at være stukket af fra klub kammeraten Daniel Johansen, der har kæmpet gennem hele sæsonen om første og anden pladsen, om alt går vel er der både guld og sølv til klubben i crossskart 250 ccm.

Frederikshavn Sæby Autosport