Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 4 DK

En dramatisk weekend og et utroligt stærkt "Comeback" for BGK'eren Aske Nygaard Bramming

Formel 4 DK 
25/09/18 

Formula 4 DKUnder træningen i lørdags satte speederkablet sig fast på vej ned gennem skoven på Ring Djursland. Med 157 km/t trådte Aske Nygaard Bramming på bremsen, stort set uden effekt, og var nu passager med klampen i bund. Desværre lå der en kører foran, som trak ind i sin ideallinje, hvor Aske Nygaard Bramming kom susende med fuld motorkraft.
 

Det blev der et mega-crash ud af. Og Aske Nygaard Bramming røg af banen og lavede en saltomortale og landede på hovedet. Aske Nygaard Bramming fik en hård medfart og lå i noget tid upside down på volden - indtil de fik vendt bilen. Mekaniske fejl af denne type kan man ikke stille noget op med, når de kommer på denne måde.

Det første han sagde til sin far i ambulancen var: “Hvad var tiden?” For ham var det vigtigere end behandlingen - Aske Nygaard Bramming var i chock og rystet over at miste kontrollen på den måde.


(Foto: Claus Nygaard)

Stort set alt andet end monocoquen havde fået tærsk. Det betød hårdt ekstra arbejde til alle mekanikerne i Teamet. De skulle nu bygge en bil op fra bunden. Aske Nygaard Bramming måtte undlade at stille op til tidtagningen. Derfor blev Aske Nygaard Bramming sidst i kvalifikationen/tidtagningen.

Aske Nygaard Bramming kom på banen igen i Heat 1 og kørte sig frem til P6 fra den sidste plads i feltet. I Heat 2 kørte Aske Nygaard Bramming til en podieplads - 3. plads - Utroligt stærkt Comeback. I Heat 3 blev Aske Nygaard Bramming ramt i sit baghjul af en konkurrent - så røg Aske Nygaard Bramming af banen og måtte udgå fra en P4 - Rigtigt Øv.


(Foto: Claus Nygaard)

Skaden på bilen vurderes til et pænt stort 5 cifre DKK.

Den sidste afdeling i DIF DM Formel 4 bliver 6-7 oktober 2018 på FDM Jyllandsringen.

BGK, Khanh Phi Thai


Læs mere om:
  • Aske Nygaard Bramming
  • Ring Djursland
  • 23/09/18 - Ring Djursland - Formel 4 DK
  •