Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Thundersport Championship

Sæsonen er ovre for Kim Lund Johansen

DTC 
25/09/18 

DTC - Danish Thundersport ChampionshipSæson 2018 slutter for Kim Lund Johansens vedkommende som tilskuer.
En operation fastlagt til torsdag den 4. oktober kræver nemlig en lille uges ro til den Silkeborgensiske kører, og da Yokohama DM-finalen ligger bare 2 dage efter, er deltagelsen dermed ikke mulig.
 

”Det er ærgerligt at det lige ligger op af en løbs-weekend, men nu er det en operation som har været snart et år undervejs, så for at være helt ærlig så glæder jeg mig bare til at få det overstået. For at det ikke skal være løgn skal jeg også opereres ugen efter finalen, så jeg må nok hellere lytte efter lægerne” siger Kim Lund Johansen.


Madbull Racing er på plads med det sædvanlige setup til finaleweekenden
(Foto: Morten Kimer Hansen, Kimersfoto.dk)

Operationerne er en følge af den voldsomme ulykke som skete netop til finaleløbet i 2017.

Madbull Racing er dog tilstede med det helt sædvanlige setup, med teamets to Yokohama SuperCup kørere Tino Vang Jørgensen og Lars Højris.

”DTC bilen er der naturligvis også. Vi er i øjeblikket i kontakt med flere som gerne vil køre finalen, så det kan være vi får den på banen med en anden bag rattet” siger Kim Lund Johansen, som på trods af et par udfordrende sæsoner slår fast, at han ikke har passeret målstregen for sidste gang.


(Foto: Morten Kimer Hansen, Kimersfoto.dk)

Madbull Racing


Læs mere om:
  • Jyllandsringen
  • 07/10/18 - Jyllandsringen - DTC
  •