Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Supertourisme

Kevin Suenson vinder AM-klassen i OK Mobil1 Supertourisme - igen!

Supertourisme 
25/09/18 

For andet løb i træk kan Kevin Suenson kalde sig for vinder af AM-klassen i OK Mobil1 Supertourisme efter en hård og lærerig weekend på Ring Djursland.
Med opkørsel fra 18. til sjettepladsen i første heat viste Kevin at man sagtens kan overhale i en Supertourisme-racer - også selvom den dårlige kvalifikation skyldtes en helt menneskelig fejl.
 

“Jeg lavede en god, gammeldags Fejl 40 - det er jeg ikke bange for at indrømme”, fortæller Kevin, og fortsætter:

“Tre omgange inde i kvalifikationen begyndte regnen at dryppe på forruden, og på fjerde omgang holdt det op igen. Så jeg tænkte at det var med at få sat en tid, hvis nu regnen skulle vende tilbage. Ned ad Trapperne bremsede jeg lige en meters penge senere, men det var altså ikke nok - og så holdt jeg ude i sandet”, lyder den ærlige forklaring fra den 19-årige racerkører.


(Foto: Denner Photo)

Efter den flotte opkørsel gennem feltet kunne andet heat startes fra tredje startplacering. Ganske som forventet var der tæt trafik i den hurtige del af feltet, og især i den sidste halvdel af heatet måtte sønderjyden kæmpe alt hvad han havde lært for at holde sin tredjeplads. Også selvom det affødte et par kommentarer fra enkelte konkurrenter.


(Foto: Denner Photo)

“Jeg kunne ikke slippe Michelle Gatting forbi så hurtigt som hun nok gerne ville have, for jeg ville risikere at 3-4 andre biler ville få muligheden for at gå forbi mig i hendes slipstrøm. Når det er sagt, så er det jo et racerløb, og hun lavede en fin overhaling på mig til sidst i heatet. Det var et hårdt men fair race.”, siger Kevin Suenson.

Det sidste heat gav til gengæld lidt knubs. Fra niende startplacering var det som at starte løbet midt i hvepserede, og selvom Kevin i flere omgange var længere fremme, måtte han acceptere en niendeplads som sit endelige resultat.


(Foto: Denner Photo)

Til gengæld var niendepladsen nok til igen at vinde AM-klassen, og for Kevin er det nok til at sikre et stort smil på læben hele vejen hjem til Gram:
“Det har været en ekstremt god weekend. Supertourisme-klassen er stedet at være, og der bliver virkelig gået til den. Alle vil vinde, helt ned på 20. pladsen bliver der kæmpet for at komme frem i feltet, og i toppen af feltet er der ingen tolerance for fejl. Det er super fedt!”


(Foto: Weber-Wellendorf Automotive Photo)

Kevin arbejder på at finde økonomi til sæsonfinalen på Padborg Park den 13-14. oktober.

KevinSuenson.com

Kim Gripping


Læs mere om:
  • Kevin H. Suenson
  • Ring Djursland
  • 23/09/18 - Ring Djursland - Supertourisme
  •