Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Supertourisme

Nicki P. med en tiger i tanken

Supertourisme 
23/09/18 

Det var da til at se, hvem der vandt 1. heat i OK MOBIL 1 DST på Ring Djursland. Nicki Petersen har suverænt den mest farvestrålende bil, og lige så suveræn var hans sejr. Han havde noget, der lignede en tiger i tanken.
 

- Vi havde valgt den helt rigtige strategi, og jeg havde de hurtigste dæk, sagde en lykkelig Nicki Petersen, der dog ikke ville afsløre hele hemmeligheden bag sejren.

Nicki Petersen vandt foran Nicki Kristensen, mens Ole Petersen uventet ikke kunne holde sin pole position fra start. Han blev ramt af Nicki Kristensen og var på et tidspunkt nede på 5. pladsen, men han fik dog i sidste ende kørt sig op som 4'er.


Nicki Petersen
(Foto: Motorsporten.dk)

Det var løbet, hvor forfølgerne ikke udnyttede, at den førende i serien, Martin Andersen, måtte i pit med røgudvikling fra bilen efter at være blevet ramt af Noah Watt. Martin Andersen sluttede langt tilbage, men det gjorde mesterskabsforfølgerne Kevin Rossel, Michelle Gatting og Kevin Verner også, og de var slet ikke med i spillet om de mest eftertragtede placeringer, og Ole Petersen var alt andet end tilfreds med en 4. plads.

Også Nicolas Kiesa var uheldig og kom ikke til at køre med helt i front som forventet.

Noah Watt kom over målstregen som nr. 3. Det er dog uklart, om heatet får et efterspil i dommerrummet.

Padborg Park


Læs mere om:
  • Ring Djursland
  • 23/09/18 - Ring Djursland - Supertourisme
  •