Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Legend Car Cup

Vinder er jysk mester i underdrivelse

Legend Car 
23/09/18 

Michael Søvang Christensen er ikke bare en suveræn vinder i OK MOBIL 1 LEGEND. Han er også åbenlyst jysk mester i underdrivelse.
- Det var næsten perfekt, sagde han efter også at have vundet Legend-finalen på Ring Djursland.
 

Næsten! Nej, Michael Søvang Christensen kan roligt fjerne dette næsten. Det var ganske enkelt endnu et helt perfekt weekend for køreren fra Grindsted, der er denne sæsons konge i Legend-klassen.


Michael Christensen
(Foto: Motorsporten.dk)

Mads Skov Pedersen havde også en god Djursland-weekend, og i finalen blev han med sin 2. plads den første af alle de øvrige.

Lars Ebbesen sluttede på en 3. plads of holder dermed fast i sit duel-partnerskab med Michael Søvang Christensen.

Henrik Veje var weekendens bedste oldboys-kører i OK MOBIL 1 LEGEND, og han sluttede i finalen på en 4. plads i den samlede stilling, og det foran Frederik Schrøder, der også kørte en godkendt weekend på Djursland.

Det samme var tilfældet med Calle Helbo, og selv om Magnus Madsen havde et par udfald, så viste han med sin 7. plads i finalen, at han er én af fremtidens kørere i dansk motorsport.

Padborg Park


Læs mere om:
  • Michael Christensen
  • Ring Djursland
  • 23/09/18 - Ring Djursland - Legend Car
  •      ASETEK SIMSPORTS