Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Supertourisme

Rossel fandt aldrig farten på Hockenheim

Supertourisme 
21/09/18 

Det blev en lang og sej weekend for SCANVIEW Racing Team på legendariske Hockenheim, hvor bilen aldrig ramte det niveau, der skulle til for at være med blandt de allerbedste.
 

Da weekendens resultater i DST-serien blev gjort op, var det med noget uvante placeringer for Kevin Rossel, der på Hockenheim huserede i den tunge ende af top 10. Derfor var tilfredsheden da også til at overse hos Vejle-køreren, der havde håbet på at få meget mere med hjem fra Tyskland.


(Foto: Lasse Hyldager)

- Farten manglede simpelthen. Der var som sådan ikke noget specifikt, der gik galt, men bilen var bare ikke til mere, og det er næsten det mest frustrerende. Det kan da godt være, at vi ikke ramte vores setup helt, men det er ikke hele forklaringen, og det ærgrer da mig, at vi ikke havde mere at skyde med på den bane. Nu glæder jeg mig mest over, at vi hurtigt skal ud at køre igen på Djursland, hvor jeg altid befinder mig godt, og nu giver vi bilen en ordentlig tur for at se, hvordan vi presse mere ud af den, fastslår Kevin Rossel, som er røget en plads tilbage på listen, så han nu er placeret som nummer fem i den samlede stilling. Hockenheim blev derfor aldrig det helt store sus, selvom banen i sig selv var en oplevelse.

- Selvfølgelig ville jeg godt have lavet et resultat på sådan en bane, for det er en rigtig racerbane, som bare smager af noget mere. Jeg tror, at alle der var med dernede, havde en rigtig god oplevelse, og som helhed var det en fed weekend for mange omkring de forskellige teams og serien. Vi skulle have haft flere point med hjem, men vi fik noget erfaring, og så var det stadig en oplevelse for mig som kører også.

Dyhr Media


Læs mere om:
  • Kevin Rossel
  • Hockenheim
  • 16/09/18 - Hockenheim - Supertourisme
  •