Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Job & handel

SOLGT - Servicevogn - Citroën Jumper fra 2008 - SOLGT

Job & handel 
18/09/17 

 
 
 

Servicevogn sælges.
Citroën Jumper fra 2008

260.000 km, med synet med anhængertræk – skal ikke synes, men trænger til en lille kærlig hånd udvendigt.
Alukasse med lift – Fuld opbygning til racerløb med Sortimo indretning, ALU-gulv, 2 delt varerum med arbejds/ opholds-rum med nedklappelig bord/bænk sæt samt lille køkken.
LED lys, kompressor, 2000 W kombi-inverter med 100ah litiumbatteri, slange og ledningsoprul ved lift samt motor/kabine-varmer.

Pris: 45.000,00

SOLGT

 
 
 

Annonceindrykning på Motorsporten.dk

Ønsker du en annonce optaget her kan du sende dit materiale med de emner der ønskes indrykket til e-mailadressen:
job-handel@motorsporten.dk

Materialet ønsker vi helst levereret i et rent tekstformat og eventuelle billeder bedes vedhæftet separat. Undgå PDF samt indlejrede/indsatte billeder i Word dokumenter m.m.

Det eneste krav der stilles er at det tilsendte materiale til denne rubrik skal være ikke-kommercielle emner, der er relateret direkte til motorsport.

Er der tale om kommerciel handel/annoncering kan du læse mere om de attraktive og særdeles favorable muligheder for annoncering på Motorsporten.dk i vores prisliste.