Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Formel 4 DK

Slutspurten starter for Pilgaard

Formel 4 DK 
18/09/18 

Formula 4 DKSlutspurten for Casper Pilgaard i Renault Formel 4 Danmark starter denne weekend på Ring Djursland.
Teamet fra Ryomgård har i efterårssæsonen vist imponerende fart, og er rykket fra en plads udenfor top 5 i DIF Danmarksmesterskabet, helt op på en aktuel andenplads.
 

Der er stadig 150 point at køre om, og med 97 op til den førende, er det tæt på at være en umulig opgave for djurslændingen. Til gengæld ligger der en flok kørere på lur lige bagved, så planen er, at angreb er det bedste forsvar.


(Foto: JJ Media)

Det er blevet til en heatsejr for Casper ved hver af de seneste tre afdelinger, foruden en Pole Position ved Grand Prix Danmark.

Den røde og hvide Mygale F4 racer med startnummer 5 er i skrivende stund ved at blive klargjort hjemme på værkstedet i Ryomgård, så de forhåbentlig kører fejlfrit gennem alle 5 kørsler på banen.

Formel 4 serien har allerede besøgt Ring Djursland to gange tidligere i år. I maj måned havde de en testdag, mens der var løbsweekend i juni måned. Begge gange viste Casper god fart, og går vi tilbage til 2017, var det også på denne bane, at den første Formel 4 sejr kom i hus.


(Foto: JJ Media)

Året forinden blev det til sejr i Formel Ford, så den lokale kører har ofte kunnet forlade banen med gode resultater i bagagen.

Pilgaard Motorsport vil gerne opfordre alle interesserede til at tage turen til banen nær Pederstrup denne weekend, og heppe på Casper Pilgaard for fulde kraft.

Tidsplanen for den kommende weekend er følgende (med forbehold for ændringer):

Lørdag:
Træning 09.05
Kvalifikation 11.00
Løb 1 15.35

Søndag:
Løb 2 09.50
Løb 3 15.15

Pilgaard Motorsport

JJ Media


Læs mere om:
  • Casper Pilgaard
  • Ring Djursland
  • 23/09/18 - Ring Djursland - Formel 4 DK
  •