Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Formula Renault 2.0 Eurocup

Christian Lundgaard udbygger føring trods svær weekend

Formula Renault
2.0 Eurocup 

18/09/18 

Formula Renault 2.0 EurocupTil trods for en weekend hvor Christian Lundgaard og hans team MP Motorsport kæmpede for at finde farten, udbyggede Lundgaard føringen i kampen om Formula Renault Eurocup mesterskabet.
 

Det stod hurtigt klart for Christian Lundgaard og hans team MP Motorsport, at løbet på Nürburgring ville blive et, hvor det gjaldt om, at mindske pointtabet i mesterskabet. Teamet R-ace GP havde en speed på banen, som de andre teams ikke kunne matche. R-ace GP dominerede weekenden ved lørdag at slutte på de to første pladser og søndag besatte teamet de fire første pladser.


Christian Lundgaard i bilen med nummer 31, udbyggede føringen i Formula Renault Eurocup
(Foto: Renault Sport)

Christian Lundgaard fik dog en fornem tredjeplads i lørdagens løb efter en startplacering som nummer fire. Efter en flot første omgang lå Lundgaard på andenpladsen, men bag ham lå engelske Max Fewtrell fra R-ace GP, der samtidig lå på tredjepladsen i mesterskabet. De to indledte en tæt kamp, men til sidst kom Fewtrell forbi og Lundgaard kørte tredjepladsen hjem. Vinder blev amerikanske Logan Sargeant, der også kører for R-ace GP.

Ved søndagens løb var R-ace GP igen altdominerende og sluttede på løbets fire første pladser med Max Fewtrell som vinder. Christian Lundgaard startede fra femte startposition og den placering holdt han til mål. Med den flotte weekend sikrede R-ace GP sig teammesterskabet, til trods for, at der resterer to afdeling af Formula Renault Eurocup.

Vigtigst for Christian Lundgaard og MP Motorsport var dog, at Lundgaard i begge løb sluttede foran kinesiske Ye og dermed udbyggede føringen i mesterskabet. Men med den stærke weekend fra Max Fewtrell, der kører sin anden sæson i serien, overtog englænderen andenpladsen og er 13,5 point efter Christian Lundgaard.


Christian Lundgaard, yderst til højre, sluttede på tredjepladsen i lørdagens løb
(Foto: Renault Sport)

”Alt i alt en godkendt weekend, da vi trods alt udbyggede føringen i mesterskabet” fortæller Christian Lundgaard. ”Lørdag fik vi mere ud af det end forventet. Jeg fik taget to placeringer på første omgang, blandt andet Ye, hvilket var vigtigt. Jeg kæmpede hårdt for at holde Fewtrell bag mig, men han havde bare så meget mere speed denne weekend og da først han kom forbi kørte han bare væk. Søndag var en frustrerende dag, da vi bare ikke kunne matche R-ace GP på pace. Men vi fik nogle rigtig vigtige point med hjem”.

Næstsidste afdeling af Formula Renault Eurocup afvikles på Hockenheimring den kommende weekend, 22-23. september.

Lundgaard Racing

Jan Kaiser

Læs mere om:
  • Christian Lundgaard
  • Nürburgring
  • 16/09/18 - Nürburgring - Formula Renault 2.0 Eurocup
  •      ASETEK SIMSPORTS