Danish Supertourisme

Fantastisk race med flere vindere

Supertourisme
15/09/18

Mikkel Mac folder hele sit internationale talent ud. Han var i tidtagningen den kører af alle, der kom hurtigst rundt på Formel 1-banen i Hockenheim, og i Race 1 i OK MOBIL 1 DST var MM den, der kom først over målstregen som en flot vinder.

Som gæstekører har Mikkel Mac de nyeste dæk til rådighed, og samtidig er han er fremragende kører. Han startede fra en 8. plads, men han var ikke til at holde tilbage, og i et tæt race med Casper Røes kørte Mikkel Mac sig helt frem i spidsen for supertourisme-feltet på Hockenheimring.

Han var dog ikke den eneste, der kunne føle sig som en vinder. Det samme kunne Casper Røes. Han fik en flot start og lagde sig hurtigt i front for feltet, og selv om han ikke kunne holde Mikkel Mac bag sig, så viste han alligevel med sin 2. plads, at han hører til de mest talentfulde i dansk motorsport.

Og så er det faktisk også muligt at blive nr. 3 og så alligevel føle sig som en vinder. Ole Petersen startede i tredje startrække, og han fik straks gode folk som Kevin Verner, Michelle Gatting og Frederik Nymark foran sig - foruden Mikkel Mac og Casper Røes.

Hen mod løbet slutning lykkedes det også at komme forbi Frederik Nymark, og med sin 3. plads blev Ole Petersen den helt store vinder i den samlede stilling i OK MOBIL 1 DST, hvor han lagde afstand til sine forfølgere.

Med sin 4. plads dokumenterede Frederik Nymark, at han er på vej tilbage mod toppen efter den helt store nedtur i Night Race for 14 dage siden. Jonas Svensson startede Race 1 fra pole position, men det var ikke en placering, han kunne holde. Han sluttede dog på en 8. plads, og dermed skal han igen starte forrest i Race 2 tidligt søndag formiddag.

Kevin Rossel sluttede igen på den utaknemlige 9. plads og har endnu ikke fundet farten på Hockenheimring.

Noah Watt viste, at hans afkørsel i tidtagningen var en undtagelse, og han kørte sig flot op gennem feltet og nåede op på en 11. plads.

Blot to placeringer efter Noah Watt kom Louise Frost i mål, og hun kørte et af sine bedste løb og viser klar fremgang.

Samlet set er superklassen en fremragende reklame for dansk motorsport. De danske kørere er de hurtigste på det kendte tyske bane, hvor også den franske supertourisme-klasse kører i weekenden.