Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Supertourisme

Mikkel Mac med fantomtid

Supertourisme 
15/09/18 

Ægte klasse fornægter sig ikke. Mikkel Mac, der er fra Falster, er en hurtig mand på de europæiske baner i en Ferrari, og han har bare også så meget fart på som gæstekører i OK MOBIL 1 DST.
 

I Qualifying på Hockenheimring kom han som den første supertourisme-kører under 1.30, og han blev som den hurtigste noteret for fantomtiden 1.29.590.

Den tid var der ikke andre, der kunne stikke. Og da slet ikke den kun 16-årige rookiestar, Noah Watt, der langt fra kunne leve op til sine tider i fredagens træning og endda pludseligt holdt ude i en sandkasse. Dermed blev kvalifikationen afbrudt syv minutter før tid.

Inden nåede Martin Andersen at vise, at han også befinder sig godt på den berømte tyske bane. I Qualifiyng blev han 2’er med tiden 1.30.269, og lige efter sluttede Ole Petersen med en omgangstid på 1.30.436.

Frederik Nymark har meldt sig tilbage blandt de hurtigste. Han kørte sin bedste omgang i tiden 1.30.654, og det gav ham en værdifuld 4. plads.

Det var lige foran Michelle Gatting, Casper Røes og Kevin Verner med minimalistiske tidsforskelle.

Jonas Svensson viste allerede i Night Race, at han er ved at finde sig godt til rette i superklassen, og med 8. bedste tid er han køreren, der senere på dagen starter i pole position, når OK MOBIL 1 DST kører Race 1 på Hockenheimring.

Jonas Svenssons tid var 1.31.201. Kevin Rossel blev noteret for en bedstetid på 1.31.211. Forskellen er mikroskopisk, men den blev kostbar for Kevin Rossel, der sluttede 9’er i kvalifikationen.


Mikkel Mac
(Foto: Carsten Gerlach / friesenbiker.de)

Poul Erik Thomsen


Læs mere om:
  • Mikkel Mac
  • Hockenheim
  • 16/09/18 - Hockenheim - Supertourisme
  • Hockenheim - Kvalifikation
  •