Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Job & handel

SÆLGES - Fiat Ducato autocamper

Job & handel 
13/09/18 

 
 
 

Importeret Fiat Ducato autocamper sælges.

regl pr 1 Jan 2018 må autocampere køre 100 kmt i dk så som udlandet !

Fiat 2,8 JTD chippet til 170HK, 8/9 Km Literen

Lige fået: Ny tandrem,vandpumpe,olie+filter,brændstoffilter,kilerem.
Følgene udstyr: fartpilot, bakkamara,el spejle, elruder, alarm, invendige ekstra låse på dørene. 80% dækmønster.

I Kassen: 2 stk truma gasfyr, vandvarmer, ovn, køleskab M. fryser, varme pumpe, Aircondition, El trin, Stort ovenlys vindue, seperat bad og toilet, 400 AMp timer batteri pakke, Indbrygget compressor m lufttank nedenunder, Inverter til 220V, Solceller på taget (lader hele tiden), lader, spildevandstank, gas flaske overvågning, læder/alcatara intræk, vand overvågning på begge sider, batteri overvågning bil/camper, cykelstativ, parabol, tv/dvd. 130 Liters vandtank 90 Liters spildevandstank.

Jeg har selv impoteret camperen fra bunden af tyskland, fået styr på alt papir omkring opbygning af kassen, samt alle godkendelser på plads igennem færdelsstyrelsen. ydermere har jeg bygget gearingen om i gearkassen så den kun køre med 2000 Rpm ved 90 Kmt.

Jeg har dertil bygget den om så der kan stå 3 maxi cykler bag i. jeg har indbygget en letvægts aludør der lukker helt tæt ind til beboelse så der ikke lugter af benzin. jeg har indbygget compressor hvor motoren er bygget indenfor og lufttank nedenunder. indbygget værktøjskasse i siden på letvægt aluslisker så den kan køres ud. bygget udendørs bruser m Kold/varm vand til vask af hjelme og div. der kan sove 2 personer i alkoven (over førehus) bord kan slås ned hvor 2 kan sove. sofaen kan slås ud til en 1,5 seng. så der er senge til 5-6 personer selvom jeg har fjernet dobbelt seng bag i.

Bilen er oprigtig en 5 tons bil, men det er den ikke typegodkendt til at være i danmark. så den er nedvejet til 4500 kg og har en køreklar vægt ifølge reg atest på 3800 kg. Kassen er bygget op med dobbelt bund, så der er rigeligt plads til opbevaring af diverse MX ting.

Der er helt sikkert noget jeg har glemt at skrive. hvis du har spørsmål så spørg.

Bilen står som på første billede, med nye forlygter, kapsler og gitter :)

Pris: kr. 380.000

Kontakt Mathias Jørgensen
Tlf 81610469

 
 
 

Annonceindrykning på Motorsporten.dk

Ønsker du en annonce optaget her kan du sende dit materiale med de emner der ønskes indrykket til e-mailadressen:
job-handel@motorsporten.dk

Materialet ønsker vi helst levereret i et rent tekstformat og eventuelle billeder bedes vedhæftet separat. Undgå PDF samt indlejrede/indsatte billeder i Word dokumenter m.m.

Det eneste krav der stilles er at det tilsendte materiale til denne rubrik skal være ikke-kommercielle emner, der er relateret direkte til motorsport.

Er der tale om kommerciel handel/annoncering kan du læse mere om de attraktive og særdeles favorable muligheder for annoncering på Motorsporten.dk i vores prisliste.