Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser
ASETEK SIMSPORTS

Formula Renault 2.0 Eurocup

Christian Lundgaard skal holde hovedet koldt

Formula Renault
2.0 Eurocup 

13/09/18 

Formula Renault 2.0 EurocupKun 17-årige Christian Lundgaard fører Formula Renault Eurocup forud for weekendens afdeling, der afvikles på Nürburgring i Tyskland. Det prestigefyldte mesterskab, der er et vigtigt skridt på vejen mod målet Formel 1, går på Nürburgring ind i sin afgørende fase, da det er mesterskabets tredjesidste afdeling.
 

Christian Lundgaard tog med en første- og andenplads føringen i mesterskabet ved sidste afdeling på Hungaroring. I en serie der er kendt for, at være rigtig svær at mestre i første sæson, er det i sig selv bemærkelsesværdigt. Men Christian Lundgaard og hans hollandske team MP Motorsport har øget ambitionerne for året og går efter at vinde mesterskabet. Lundgaard fører med 8 point til kinesiske Ye. På tredjepladsen, 31,5 point efter Lundgaard, følger Fewtrell, der ligesom Lundgaard er tilknyttet Renault Formel 1 teamets junior program. Både Ye og Fewtrell er i gang med deres anden sæson i serien.

”Det drejer sig om at holde hovedet koldt og ikke lade tankerne om mesterskabet forstyrre ambitionerne for weekenden” forklarer Christian Lundgaard om weekendens strategi. ”Det er langt fra slut endnu og vi kan ikke tillade os, at begynde at tænke for meget over det. Vores fokus skal fortsat være at ville vinde, men vi ved, at Ye’s tyske team Kaufmann er stærke på Nürburgring og på Hockenheimring ugen efter, hvor de er på hjemmebane. Så vi kan ikke slappe af, men skal give alt vi har. Begynder vi allerede nu, at fokusere på mesterskabet, så begynder vi måske at blive for forsigtige og det er for tidligt, så vi giver den alt vi har”.

Løb 1 afvikles lørdag kl. 12.45 og løb 2 søndag kl. 14.20. Begge løb afvikles over 30 minutter + 1 omgang. Løbene kan følges live på Renault Sports YouTube kanal eller på TV3 Max, der sender første løb live og andet løb forskudt.

Lundgaard Racing Press

Jan Kaiser

Læs mere om:
  • Christian Lundgaard
  • Nürburgring
  • 16/09/18 - Nürburgring - Formula Renault 2.0 Eurocup
  •      ASETEK SIMSPORTS