Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Supertourisme

Rossel er klar til Hockenheim

Supertourisme 
13/09/18 

Der venter en af de helt store baner på SCANVIEW Racing Team, når Kevin Rossel i den kommende weekend skal indtage tyske Hockenheim. Det er debut på den legendariske bane, som han indtil nu kun har kørt på PlayStation.
 

Begejstringen er slet ikke til at tage fejl af. Kevin Rossel glæder sig voldsomt til den næste opgave i DST-serien, som for første gang slår vejen forbi Hockenheim. Bare navnet sætter smil på ansigtet hos den unge mand fra Vejle, der nu får lov at afprøve talentet på en de mest ikoniske Formel 1-baner.

- Det bliver simpelthen for fedt. Jeg har kun kørt den på PlayStation, men det har jeg til gengæld også gjort de sidste mange dage, lyder det med en grin fra manden, der skal vise flaget for SCANVIEW Racing Team på den tyske bane. Han vil da heller ikke skjule, at det ikke er svært at motivere sig til lige netop denne opgave.

- Hele teamet er klar, og det er jo lige før, at mekanikerne slås om at komme med, for det bliver selvfølgelig en oplevelse for os alle sammen. Det er en af de rigtige Formel 1-baner, og det gør bestemt ikke noget, at vi skal ud på sådan en legendarisk bane. Jeg synes også, at det giver noget ekstra til DST-serien, som hele tiden udvikler sig, og for mit vedkommende er det ikke for meget at kalde det en drengedrøm. Det er det jo bare at komme i paddocken, siger Kevin Rossel, som dog ikke har tænkt sig at læne sig tilbage i benovelse. Han stiller krav til sig selv og teamet, der nu har muligheden for at vise sig frem på en af de største motorarenaer.

- Jeg føler, at vi er klar, og vi ved, hvad vi går ind til. Vi ved, at vi skal levere for os holde os til i den sjove ende, og selvom vi også skal have lov at nyde at være der, så kommer vi til at kæmpe benhårdt. Vi ved, hvem vi skal ud og slå, og på den måde er opgaven jo egentlig ganske simpel. Nu glæder jeg mig bare til at indtage Hockenheim, lyder det til slut fra Kevin Rossel, der inden afdelingen i Tyskland er placeret på en samlet fjerdeplads.

Dyhr Media


Læs mere om:
  • Kevin Rossel
  • Hockenheim
  • 16/09/18 - Hockenheim - Supertourisme
  •