Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

BGTC

Det nye Kosmorama og Racerkøren Patrik Matthiesen i fælles arrangement.

British GT
Championship 

12/09/18 

Når Racerkøreren Patrik Matthiesen kører årets Finaleløb i British GT på den engelske bane Donnington Park Race Circuit, har du muligheden for i lækre omgivelser at følge slagets gang LIVE.
 

Patrik Matthiesen og Kosmorama i Haderslev har indgået et samarbejde om at sende løbet direkte fra Sønderjyllands nyeste og mest moderne biograf søndag den 23. september.

De 2 indehavere af biografen Claus Thygesen og Torben Jølnæs har lagt op til at Det nye Kosmorama skal kunne bruges til andet end en god film, og her lå det forestående samarbejde lige til højre benet.

Arrangementet starter med lidt let til ganen, og med mulighed for at hilse på hinanden i VIP Loungen. Herefter bliver ”Biografgængerne” guidet af Patrik’s far Lars Matthiesen som ud over at speake eventet, også vil svare på spørgsmål igennem det 2-timers lange RACE, hvor fart og strategi er vigtige elementer.

Efter at Racerkøreren Patrik Matthiesen og hans engelske makker Callum Pointon har ført British GT mesterskabet det meste af forsommeren, har de nu muligheden for at vinde mesterskabet, når sidste runde afvikles på den legendariske Formel 1 bane.

Billetterne kan købes via wwwKosmorama6100.dk. Arrangementet starter kl. 14:00 og selve løbet kl. 14:35.

Patrik’s mangeårige samarbejdspartnere og sponsorer har pakket en Goodie Bag til hver deltager med gaver og rabatter for minimum kr. 5.000,-

www.PatrikMatthiesen.com


Læs mere om:
  • Donington Park
  • 18/09/23 - Donington Park - British GT Championship
  •      Er din virksomhed klar til robotter?