Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Job & handel

TILBYDES - Ledigt sæde i den førende bil på Ring Djursland

Job & handel 
11/09/18 

 
 
 

Ledigt sæde i Aquila Synergy Cup – og det er ikke hvilken som helst bil du kan få et sæde i på Ring Djursland den 22. – 23. september. Det er den førende bil i klassen der står ledigt i denne weekend.


(Foto: Aquila Fototeam)

Bastian Buus der fører Aquila Synergy Cup skal nemlig køre med om VM i gokart på Åsum banen i Kristianstad i Sverige og kan jo så ikke deltage på Ring Djursland samme weekend.

Synergy racerbilen vil holde klar på Ring Djursland, du skal bare have dit personlige udstyr med - køredragt, hjelm mm. Det er en oplagt chance for en kører der har taget licens men ikke har fået kørt ret meget. Her er muligheden til en attraktiv pris. Der kræves gyldig licens til racerbil på bane for at du kan deltage.

Mere information ved Dan Suenson – tlf. 40 52 11 30 eller e – mail: dan@aquilaracingcars.com

 
 
 

Annonceindrykning på Motorsporten.dk

Ønsker du en annonce optaget her kan du sende dit materiale med de emner der ønskes indrykket til e-mailadressen:
job-handel@motorsporten.dk

Materialet ønsker vi helst levereret i et rent tekstformat og eventuelle billeder bedes vedhæftet separat. Undgå PDF samt indlejrede/indsatte billeder i Word dokumenter m.m.

Det eneste krav der stilles er at det tilsendte materiale til denne rubrik skal være ikke-kommercielle emner, der er relateret direkte til motorsport.

Er der tale om kommerciel handel/annoncering kan du læse mere om de attraktive og særdeles favorable muligheder for annoncering på Motorsporten.dk i vores prisliste.