Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rallycross

Andet sidste løb i sæson-2018 for Peder T

Rallycross 
09/09/18 

Ved en sidste gennemgang af bilen, finder Peder en fejl i gearkassen. Men med hjælp fra gode venner bliver stumperne hurtigt skaffet og skiftet, så bilen fuldstændig klar til DM 6 på Nysumbanen.
 

Peder får trukket lod, så han desværre kommer ud i første heat, men da regnen siler ned er det svært at sætte de hurtige tider banen plejer at ligge op til. Peder kommer dog ud af de første par sving som nummer 2. En placering han holder til målflaget.


(Foto: Hoffmann Foto )

I andet heat er banen heldigvis ved at tørre op og heat’ene bliver hurtigere. Peder kommer først fra start, men en mindre kørefejl sender ham ud over curben og det giver desværre en punktering på det højre forhjul. Dette sender Peder ned på en 3. plads. Men da konkurrenten foran havde glemt jokeren og bliver diskvalificeret, rykker Peder op som nummer 2.


(Foto: Hoffmann Foto )

Da det tredje heat skal køres er banen ved at være perfekt. Det er Peders timing også. Her får han taget jokeren på det rigtige tidspunkt og vinder heatet, samt får hurtigste tid af alle.

Det med den perfekte timing holdt desværre ikke helt i fjerde heat. Her bliver Peder nummer 3 efter turen i jokeren. På trods af det, har Peder flest point og holder på pole position i finalen.


(Foto: Hoffmann Foto )

I finalen er der tæt kamp om pladserne, men en snurretur fra Morten Schnack bringer Peder i sikker føring. Denne føring holder han helt til slut, selv med et fladt baghjul. Dette betyder også at Peder nu rykker op og fører DM, dog med så få point, at det hele bliver afgjort til finale løbet i Esbjerg den 28. og 29. september. Så der er lige et par uger til at få finpudset og rettet et par små buler ud på bilen.


(Foto: Hoffmann Foto )

Peder T. Rallycross Team