Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Go Kart

William Wulf vandt samlet SKcc 2018 i OK Junior

Go Kart 
09/09/18 

BGK'eren William Wulf vandt samlet SKcc 2018 i OK Junior klassen foran 88 kørere fra forskllige lande, heraf 11 danske kørere. Det var ialt 8 afdelinger, hvor BGK'eren William Wulf førte serien fra den 1. afdeling tilbage i medio april 2018.
 

SKcc, hvor der er over 800 kørere over 9 forskellige klasser, er en af de to hårdeste karting-serier i Sverige, som en ikke-svensk kører kan deltage og vinde. Den anden karting-serie er SKL (Swedish Kart League) 2018, hvor BGK'eren William Wulf var samlet på podiet med en 3. plads efter 5 afdelinger for en uge siden.


(Foto: Nicolas Wulf)

William Wulf kunne desværre ikke være til stede i Helsingborg i aften for at modtage sin 1. plads pokal (den største bagerst til venstre, på billedet herunder), da William Wulf er p.t. i Genk, Belgium, for at deltage i den sidste afdeling af CIK FIA Academy Trophy 2018, hvor William Wulf repræsenterer Danmark, men WIlliam Wulfs teamkammerat har sikret pokalen og den er på vej til Danmark.


(Foto: Nicolas Wulf)

Super flot og suveræn præstation af BGK'eren William Wulf i sit først år i OK Junior - Tillykke.

Khanh Phi Thai, BGK