Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Danish Supertourisme

Topkører klar til Hockenheim

Supertourisme 
09/09/18 

Hvem vil ikke gerne køre på Formel 1-banen Hockenheim? Det spørgsmål fik Mikkel Mac, og den danske topkører stiller nu op i OK MOBIL 1 DST i næste weekend på den tyske bane.
Mikkel Mac er i gang med en international karriere som Ferrari-kører, og med succes. Men på Hockenheimring, der er femte afdeling i Danish Supertourisme, er han tilbage i DST.
 

Det er Peter Christensen, der overlader sin orange racer til Mikkel Mac.

- Jeg er meget tilfreds med, at Mikkel igen stiler op i superklassen, selv om han er travlt optaget på de europæiske baner, og Mikkel er med til at understrege den superklasse, DST har fået, fortæller manden bag serien, Tom Gaarde Pedersen.

Med den danske topkører i feltet er der yderligere sikkerhed for spænding om mesterskabet. Ikke fordi Mikkel Mac selv kan nå den titel, men han kan med sin fart drille kandidaterne til DST-mesterskabet 2018.

Inden weekenden på den berømte tyske bane er det sønderjyden Ole Petersen, der er i spidsen for OK MOBIL DST.

Poul Erik Thomsen


Læs mere om:
  • Mikkel Mac
  • Hockenheim
  • 16/09/18 - Hockenheim - Supertourisme
  •