Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Go Kart

DSK-mesterskabet genoptages i København

Go Kart 
08/09/18 

Denne weekend genoptages Dansk Super Kart, DSK efter sommerpausen.
Det sker på Københavns Gokart Bane, hvor L.U.G sammen med DSK-gruppen arrangerer weekendens afdeling – den næstsidste i DSK 2018.
 

Som vanlig er det fire klasser, der skal dyste om trofæerne – Cadett Mini, Cadett Junior, OK Junior og KZ2. Og alle titelkandidaterne er på plads til weekendens løb, så der bliver masser af intenst race på banen på Amager.

I Cadett Mini har Tobias Bille Clausen og Noah Meyer Jøker Eg skilt sig ud i titelracet med hhv. 312 og 310 point.


Julie Friis
(Foto: Khanh Phi Thai)

I Cadett Junior er Marcus Skjellerup alene i front med 309 point, mens Valdemar Aggerholm Kasting og Elias Olsen skal forsøge at indhente BGK’eren i front, hvis der skal være en chance for at fravriste ham 2018-titlen.

I OK Junior har Julie Feike Friis (foto) kørt sig i front med seks points margin til Mickey Magnussen og otte point til Daniel Träger i en tæt, tæt klasse, der ofte byder på supergodt race.

I KZ2 skal konkurrenterne sikre, at Valdemar Risom ikke allerede denne weekend sikrer sig titlen. Kasper Hornstrup Hansen har på andenpladsen 270 point mod Risoms 317. Lasse Karlshøj er treer med 257. Klassen får denne weekend besøg af tidligere F1-kører Nicolas Kiesa, der kører på hjemmebane.

Træning køres fredag og lørdag. Lørdag byder også på heat, mens søndagens afvikling byder på heat og finaler.

Du kan se den samlede stilling og følge løbene live via dansksuperkart.dk. Løbene livestreames som altid via Zibrasportog BMF1.