Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rally

Rally Midtjylland danner rammen om næstsidste afdeling af Autoplus Dansk Super Rally

Rally 
08/09/18 

Det er Ikast og omegns Motor Klub, der sammen med gruppen bag Autoplus Dansk Super Rally, afvikler lørdagens rallyprøver.
Når femte afdeling skydes i gang fra Dantra i Hjøllund, genoptager vi dermed mesterskabet efter sommerpausen. Og det sker i området mellem Ikast, Horsens og Silkeborg, hvor tre prøver udgør rallyet, der køres lørdag.
 

Salten, Klovborg og Addit lægger asfalt til de tre specialprøver, der hver skal gennemkøres to gange, inden den samlede vinder af Rally Midtjylland kan kåres.


Rasmus Sørensen
(Foto: Allan POST)

Forrest i tabellen er Ib Kragh og Freddy Pederseni Citroën DS3 R5, der kun har et enkelt point ned til R2-kørerne Rasmus Sørensen og Heidi Knudsen i Peugeot 208. I alt 75 kørere var tilmeldt ved fristens udløb med en lang række spændende biler på startlisten. Det bliver også til gensyn med Roland Poulsen/Ole Frederiksen i Skoda Fabia R5, der gjorde god figur i seneste afdeling.


Roland Poulsen
(Foto: Allan POST)

Du kan finde flere informationer om Rally Midtjylland på DASU’s hjemmeside her. her

Husk, du kan følge Autoplus Dansk Super Rally/Djurs Rally her. her

Se stillingen i Autoplus Dansk Super Rally her. her

 
 

Rally nyhederne på Motorsporten.dk er sponsoreret af: