Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Job & handel

FUNDET - Team søges af Autoteknolog

Job & handel 
07/09/18 

 
 
 

Autoteknolog søger team

Jeg har erfaring indefor:
- Setup
- Briefing
- Dæk
- Strategi
- Datalogging
- Kommunikation med kører og mekaniker

Det jeg kan tilbyde teamet:
- Loyalitet
- Engagement
- Vinder kvalifikationer
- Overblik

Personlige profil:
Jeg er 28 år gammel og bosat i Silkeborg. Har et stort drive indefor motorsport samt god erfaring inden for bilbranchen, heriblandt ledelse erfaring, setup og datalogging. Jeg sætter stor ære i at være en god team player, som kan indgå i et konstruktivt samarbejde. Jeg sætter en dyd i mine faglig kompetencer og udvikling af dem.

Hvis I står og mangler en kompetent mand og synes det lyder interessant, må I meget gerne kontakte mig på mail eller telefon.

Fundet

 
 
 

Annonceindrykning på Motorsporten.dk

Ønsker du en annonce optaget her kan du sende dit materiale med de emner der ønskes indrykket til e-mailadressen:
job-handel@motorsporten.dk

Materialet ønsker vi helst levereret i et rent tekstformat og eventuelle billeder bedes vedhæftet separat. Undgå PDF samt indlejrede/indsatte billeder i Word dokumenter m.m.

Det eneste krav der stilles er at det tilsendte materiale til denne rubrik skal være ikke-kommercielle emner, der er relateret direkte til motorsport.

Er der tale om kommerciel handel/annoncering kan du læse mere om de attraktive og særdeles favorable muligheder for annoncering på Motorsporten.dk i vores prisliste.