Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

Rallycross

Rally Cross i tæt DM-slutspurt

Rallycross 
07/09/18 

Efter en veloverstået RallyX Nordic 2018 fortsætter løbsaktiviteterne på Rally Cross-stadionet i Nysum. Motorsport Nordjylland (MNJ) byder velkommen til DM-slutspurt i Rally Cross søndag d. 9. september.
 

- Danskerne gjorde sig flot bemærket i 2018-udgaven af det nordeuropæiske 2WD-mesterskab i Rally Cross, oplyser Finn Knudsen. – Nu sigter kørerne mod at score de afgørende matchpoint til DM-medaljerne. Her bliver der konkurrencefight til allersidste meter, idet deltagerne ikke har mulighed for at ”smide” dårlige resultater væk.


Mathilde Lindrup pønser på DM-guldet i den serienære 1,6 liters-klasse i Rally Cross

I den serienære 1,6 liters klasse er der dækket bord til en hektisk DM-afgørelse. MNJ’eren Mathilde Lindrup ligger lige i slipstrømmen på vendelboen: Simon Haven. Bror Frederik har derimod fokus på at score DM-bronze i klassen med en placering som foreløbig firer.


Emil Nielsen er tæt på DM-titlen i SUPER 1600 for Rally Cross

Hos de tunede SUPER 1600-biler fortsætter den interne MNJ-fight, hvor Emil Nielsen i Citroën Saxo har oparbejdet en solid DM-føring foran Morten Kok i Honda Civic. Majbritt Linnemann (Peugeot 208) har vist stigende fartkurve, og får konkurrence af den nykårede bronzevinder i det nordeuropæiske mesterskab: Mads K. Andersen i VW Polo.


Morten Kok styrer sikkert mod DM-sølvet i SUPER 1600 for Rally Cross

- I SUPER 2000 har superfighteren Allan Jørgensen oplevet en god sensommer, konstaterer Finn Knudsen. – Konkurrenceheldet og dramaet har været på hans side, og derfor er Allan tilbage i DM-chancerne med en foreløbig treer i Opel Corsas C’eren.


Kenneth Konge går helhjertet efter en sejr på hjemmebane i sin BMW E36

Samme nytte af konkurrence-anstrengelserne har svigtet Kenneth Konge i BMW E36. Den nykårede vice-nordeuropæiske mester har derfor svoret DM-revanche på hjemmebane, men kommer i vanligt skrapt selskab af Peter T. Jensen (Volvo) og svenskeren Mikael Persson (VW Golf).

Motorsport Nordjylland

Åge Keseler Kirketerp