Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

SportsCar Championship

Christina Nielsen på Laguna Seca: Klar til tredje topresultat i træk

SportsCar
Championship 

07/09/18 

Christina Nielsen og Patrick Long vil kæmpe for flere point, når det går løs i næstsidste afdeling af IMSA-mesterskabet den kommende weekend. Porsche-duoen har været på podiet de seneste to løbsweekender og vil udnytte det stærke moment til at sikre endnu et topresultat.
 

Målet er tredje podieresultat i træk, når Christina Nielsen, Patrick Long og resten af Wright Motorsports søndag stiller op til 10. afdeling af WeatherTech SportsCar Championship på Laguna Seca. Løbet er det næstsidste i en sæson, som har været udfordrende for det amerikanske Porsche-team, men som efter en sejr og en andenplads i de to seneste løb nu øjner muligheden for at afslutte året med manér.


(Foto: Ignite Media)

– Vi kan ikke vinde mesterskabet, men vi kan slutte året bedre, end vi turde håbe på for bare et par måneder siden. Samtidig har vi ikke noget på spil, hvilket betyder, at vi kan køre benhårdt efter flere topresultater, forklarer Christina Nielsen.

Den 26-årige racerkører og Porsche Selected Driver har gode erfaringer med Laguna Seca, som gav hende en sejr i 2017 og en andenplads året forinden. Faktisk sikrede Christina Nielsen sig sit andet mesterskab i den amerikanske IMSA-serie, da hun sidste år kørte først over målstregen som den første i sin klasse.

– Jeg er vild med den bane. Den er hurtig, udfordrende og oldschool med spektakulære sektioner som 'Corkscrew', og jeg haft nogle rigtig gode ræs dér. Samtidig er Laguna Seca et sted, hvor især Porsche er kendt for at være stærke, så jeg er ret optimistisk, lyder det fra Christina Nielsen.


(Foto: Ignite Media)

Den 3,6 meter og 11 sving lange racerbane blev opført i halvtredserne og ligger i det smukke Monterey-område syd for San Francisco. Den vil lægge asfalt til IMSA-sæsonens næstsidste løb, og Christina Nielsen og Patrick Long vil være oppe imod mere end 30 konkurrenter fra den benhårde GTD-klasse, som rummer det bedste fra mærker som Porsche, Ferrari, Mercedes-AMG, BMW og Lexus.

– De sidste tre afdelinger har givet hele teamet en masse selvtillid, og vi har virkelig formået at bære de gode vibes med os fra løb til løb. Jeg føler, vi er blevet rigtig stærke og glæder mig til at se, hvad vi kan få ud af weekenden. Samtidig Laguna Seca ligesom Long Beach en hjemmebane for mig, og køreturen op langs kysten fra min bopæl i Los Angeles er den perfekte måde for mig at lade op til løbet.


(Foto: Ignite Media)

Tidsplan - Monterey GP - Laguna Seca

Fredag 7. september
Kl. 10.55 (19.55) – Træning #1 (60 min)
Kl. 15.15 (00.15) – Træning #2 (60 min)

Lørdag 8. september
Kl. 08.30 (17.30) – Træning #3 (60 min)
Kl. 13.10 (22.10) – Kvalifikation (15 min)

Søndag 9. september
Kl. 09.20 (18.20) – Warm-up (20 min)
Kl. 14.05 (23.05) – RACE (2 timer 40 min)


(Foto: Ignite Media)

How to watch!
Livetiming, resultater og anden information uploades løbende på imsa.com. Fans udenfor USA kan desuden følge sæsonens løb LIVE online.

Christina Nielsen


Læs mere om:
  • Christina Nielsen
  • Laguna Seca
  • 09/09/18 - Laguna Seca - SportsCar Championship
  •