Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser Motorsporten.dk
Nyheder fra dansk motorsport, og international motorsport med dansk deltagelse.
Motorsporten.dk - Dansk motorsport og international motorsport med dansk deltagelse. Nyheder, artikler, resultater og anmeldelser

24 Hours

Team Hyundai Denmark deltager endnu engang i Creventic 24h serien med løb på Barcelona De Catalunya

24 Hours 
06/09/18 

I den kommende weekend vil Team Hyundai Denmark endnu engang deltage med feltets eneste, men meget succesfuld Hyundai i30 N TCR på den legendariske spanske formel 1 bane Barcelona De Catalunya. I øvrigt som feltets eneste rene danske racerteam.
 

Til løbet er der tilmeldt det maximale antal biler nemlig 51. Af disse er 13 stk. Tilmeldt i den store A6 GT klasse med Pro & Am kørere. I vores klasse som igen er den største klasse TCE er der tilmeldt 16 biler og en god blanding mellem Pro & Am kørere. Private test bliver i morgen torsdag, fredag vil der være Free Practice & Qualifying og afsluttet med Night Practice.

Selve løbet starter lørdag klokken 12.00 og køres derefter i 24 timer.

Løbet kan følges LIVE Stream på 24hseries

Bilens køreteam er endnu engang 2017 Championship of the Continets i A2 klassen Jan Engelbrecht & Henrik Sørensen bistået af Niels Nyboe & Søren Jönsson. Som support til teamet er det stadig team manager Glen Sivertsen bistået af et erfarent og stærkt team af mekanikere, dækfolk, tankfolk, catering og andre vigtige support folk.

Teamets Hyundai er efter sidste løb på Imola i Italien blevet gennemgået og opdateret ved Hyundai Motorsport i Frankfurt, så vi igen som Gabriele Tarquini siger “Ready to fight"

Team Hyundai Denmark


Læs mere om:
  • Circuit de Catalunya
  • 09/09/18 - Circuit de Catalunya - 24 Hours
  •