Superbike - DK

Brødrene Steven og Simon Tirsgaard fik maksimalt udbytte af 3 løb på Padborg Park i Danish Superbike – DM 3. afdeling

05/09/18

Tredje afdeling af DM i Superbike serien blev afviklet med 3 løb i den netop overståede weekend på Padborg Park med brødrene som deltagere i Superbike klassen under helt perfekte forhold som en del af Night Race med flere bilklasser.

Efter sidste søndags helt fremragende og spændende race på Jyllandsringen så vi meget frem til løbene på Padborg Park, men vi troede ikke helt, at det kunne vises race på samme høje niveau i denne weekend på Padborg Park. Det skulle vise sig, at kørerne på banen havde helt andre planer, idet brødrene Steven og Simon Tirsgaard samt Mathias Poulsen i spidsen af feltet udkæmpede nogle meget tætte og intense dyster, hvor der blev byttet placeringer i top 3 mange gange. Nogle af overhalingerne blev foretaget for enden af langsiden og ind over målstregen og videre rundt ud på banen. Nogle af overhalingerne var så snævre og tætte, at der kun var millimeter mellem kørerne.

(Foto: adwerk.dk)

Mathias Poulsen havde pole til det første løb, medens Steven Tirsgaard havde pole i løb 2 og 3.

Alle tre løb blev som tidligere nævnt en meget tæt og spændende affære med masser af placeringsskift i top 3. Alle tre løb endte med Steven Tirsgaard som nr. 1 – Simon Tirsgaard nr. 2 -Mathias Poulsen nr. 3.

Steven Tirsgaard satte ny banerekord i løb 1 med tiden 58,870 sekunder for de 2,150 km rundt på banen – undervejs i løbet havde de 3 kørere i spidsen mange tider lige omkring de 59 sekunder, hvilket præcis viser den store jævnbyrdighed.

Vi håber meget, at de fremtidige løb bliver afviklet på sådan et højt niveau med spændende dyster mellem kørerne til stor glæde for tilskuerne og Dansk Road Racing.

Sidste afdeling af Danish Superbike og DM afvikles på Jyllandsringen den 6. og 7. oktober sammen med finalen i DTC.

Stillingen:
Nr. 1: Steven Tirsgaard 161,5 points
Nr. 2: Simon Tirsgaard 159,0 points
Nr. 3: Mathias Poulsen 122,0 points
Nr. 4: Allan Howard 112 point
Nr. 5: René Prang 85,5 point

Det Danske Mesterskab skal afgøres på Jyllandsringen til finaleløbene 6.7. okt. – det kan næsten ikke bliver mere spændende.